BAKKE KVITTER SEG MED LOKAL SPILLER

Ruben Holsæter sin kontrakt med Sogndal går ut til nyttår. Mange har koblet han til Florø og OBOS-ligaen, men Holsæter valgte å returnere til gamleklubben, og 3. divisjon.

Etter storspill for Førde i 2. divisjon ble Ruben Holsæter hentet til Sogndal i 2011. Midtbanespilleren har spilt 83 kamper for Sogn og Fjordane sitt flaggskip, men har i år slitt med lite spilletid. Lenge har det blitt spekulert i om Holsæter skulle signere for Florø, og etter det Fotballkanalen erfarer skulle partene møtes neste uke. I stedenfor har Holsæter valgt å reise hjem til Førde. Det var lokalavisen Firda som først omtalte saken.

– Vi er veldig glade for å få signert en spiller av Ruben sitt kaliber for de to kommende årene. Han vil være en nøkkelspiller for Førde fotballen framover. Etter flere år i Sogndal har han tilegnet seg mye erfaring og tar med seg en sterk treningskultur som vi vil benytte oss av. Holsæter vil være sentral i profilen vår med sterkere lokal identitet, skriver Førde fotball i sin pressemelding.

Fotballkanalen

268 Artikler