AFRIKANSK MIDTSTOPPER NÆRMER SEG SOGNDAL

Sogndal henter etter alt og dømme en svensk-etiopisk midtstopper på lån fra Saudi-Arabisk fotball.

>

I vinter har Sogndal mistet Hannu Patronen og solgt Vegard Moberg. Inn har unge Per Magnus Steiring kommet, nå ligger det an til at en langt mer rutinert midtstopper kommer til saftbygda, det skriver Sogn Avis.

– Jeg trenger spilletid

30-år gamle Walid Atta signerte i januar for Najran FC, men kunne ikke bli registrert før til sommeren, noe som igjen åpner for en mulighet til et utlån.

Atta har en fortid i blant annet Häcken, Helsingborg og Dinamo Zagreb, i tillegg til at han har U-21 kamper for Sverige og A-lagskamper for Etiopia.

– Jeg trenger spilletid, og Sogndal har vist stor interesse for meg, så dette er en bra mulighet, seier Atta til Sogn Avis.

Sogndal har vært på jakt etter en ny midtstopper i lang tid, og hadde blant annet ghanesiske Isaac Vorsah på prøvespill tidligere i vinter. Sportslig leder Håvard Flo bekrefter langt på vei til NRK at Atta blir Sogndalspiller:

– Vi har jobba med dette ei stund no og har leita etter midtstoppar i lengre tid. Han er spennande og han har vist interesse for å komme her. Han er topp motivert og vi trur han vil passe godt inn, seier Flo.

Andreas Hopen

92 Artikler