AASBAK DROPPER TROLIG LEVANGER – HAR TILBUD FRA ELITESERIEKLUBB

Christoffer Aasbak går gratis fra Hødd etter årets sesong. Det har lenge blitt spekulert i at venstrebacken skal erstatte Rikard Nilsson i Levanger. Nå kan Fotballkanalen avsløre at Hødd-spilleren trolig signerer for nyopprykkede Kristiansund.

Det er mye som har tydet på at 23-åringen skal havne i Levanger. Han bekreftet selv til Innherred at han hadde vært i kontakt med klubben og så på det som aktuelt.

– Jeg vurderer seriøst LFK som min klubb i 2017. Det er interesse, og jeg har hatt en god samtale med de. For øyeblikket vurderer jeg flere alternativ, fortalte han.

En av disse alternativene er KBK. Den nyopprykkede eliteserieklubben trenger ny venstreback ettersom Victor Grodås har dratt tilbake til Sogndal.

Tidligere i vinter linket Fotballkanalen Hødds venstreback til KBK, og ifølge våre kilder har nå KBK nå lagt frem et kontraktsforslag som Bosman-spilleren vurderer.

Les mer her: Hødd-spiller aktuell for KBK

Til Fotballkanalen er Aasbak sparsom med detaljene.

– Jeg kan bekrefte at det er interesse fra både norske og svenske klubber. Så får vi se om det skjer noe før nyttår, sier han hemmelighetsfullt.

Les også: Takket nei til ny kontrakt – Skriver under for ny klubb

Fotballkanalen

268 Artikler