AALBU FORLATER FFK – KLAR FOR NY OBOSLIGAKLUBB

AALBU FORLATER FFK – KLAR FOR NY OBOSLIGAKLUBB

Andreas Aalbu er ferdig i FFK og har allerede funnet seg en ny klubb. Den hodesterke 26-åringen satt på flyet til La Manga med sine nye lagkamerater i dag morges og blir innen kort tid presentert som ny spiller for divisjonskollega Ull/Kisa.

SE AALBUS SIN SPILLERPROFIL HER: Andreas Aalbu

26-åringen ble hentet til FFK i 2015 og scoret 8 mål i sin første sesong i plankebyen. I fjor ble det derimot en tøffere seson for Bærums-gutten som valgte utlån til svenske Varberg Bois da tilliten fra trener Jan Halvor Halvorsen uteble.

Med 10 kamper og 0 mål i Sverige ble ikke låneoppholdet noen stor suksess, og tilbake i Fredrikstad i vinter har det vært usikkert hvorvidt Aalbu har vært en sentral del av trener Andrea Lobertos fremtidsplaner. Nå er den offensive midtbanespilleren klar for nye utfordringer og blir en sårt tiltrengt offensiv forsterkning for et Kisa lag som trolig vil få det tøft i årets OBOS-liga

Les også: Another tough year on the cards for Ull/Kisa

Aalbu hadde kontrakt ut 2017 med FFK og ifølge våre kilder skal Fredrikstad fortsette å betale deler av lønna til 26-åringen fortsatt som en del av avtalen.

Solberg signert for to nye år på UKI Arena

En minst like viktig signering ble offentliggjort i starten av denne uka. Nicolay Solberg ble Kisas toppscorer i fjorårets sesong, men ønsket seg til en større klubb i vinter og var på flere prøvespill i både Sverige og Norge etter å ha takket nei til et kontraktsforslag på Jessheim.

Nå har Tønsberg-gutten som også tidligere har spilt for LSK, S08 og FFK blitt enige med klubben om en ny toårskontrakt.

– I form av mål og assister leverte Nicolay en strålende sesong for Ull/Kisa i fjor, og fikk på mange måter restartet karrieren sin etter en kjedelig skadeperiode. Vi er selvsagt fornøyde med å ha han videre nå, og vet vi her har en av OBOS-ligaens beste angrepsspillere, sier trener Vegard Skogheim til klubbens hjemmesider.

Se Solbergs spillerprofil her: Nicolay Solberg

OMBESTEMTE SEG:
Nicolay Solberg, her i aksjon for gamleklubben FFK er klar for to nye år på Jessheim hos Ull/Kisa. Foto: Digitalsport

Fotballkanalen

268 Artikler