AAFK-MIDTSTOPPER PÅ VEI TIL BRANN

For noen dager siden ble Fotballkanalen kjent med at Brann ønsker å signere Aalesunds Vito Wormgoor. Bergenserne skal være villig til å strekke seg langt for å signere den nederlandske midtstopperen, og partene har allerede vært i samtaler.

(Foto: Digitalsport)

Vito Wormgoor var blant tippeligaens aller beste midtstoppere etter at han kom til Aalesund fra nederlandske Ado Den Haag i sommer. Kontrakten hans med Aafk løper ut etter denne sesongen og i dag publiserte Sunnmørsposten sin sak om at Wormgoor nærmer seg en overgang til Bergenserne(krever innlogging).

Ifølge kilder Fotballkanalen har snakket med, skal Brann være villig til å tilby Wormgoor en årslønn på flere millioner for å skifte arbeidsgiver.

Dette blir de trolig også nødt til ettersom Aalesund allerede har strukket seg langt for å få til en ny avtale med den solide midtstopperen.

Samtidig er to store utgiftsposter for klubben forsvunnet ettersom både Erik Huseklepp og etter all sannsynlighet Vadim Demidov ikke lenger er på klubbens lønningsliste neste år.

Aafk-trener Trond Fredriksen har følgende kommentar om Branns interesse for Wormgoor til SMP:

– Det overrasker meg ikke at Vito ser på hvilke muligheter som finnes. Vi tapte nesten ikke en eneste kamp med Vito på laget, så det er ikke så rart at andre klubber har fått øynene opp for ham. – Anser dere ham som tapt? – Nei, det gjør vi ikke. Men for hver dag som går, så skjønner du at det kan bli vanskelig. Derfor har vi i en periode arbeidet med andre alternativer, forteller han til lokalavisen.

Verken Brann-trener Lars Arne Nilsen eler Branns sportssjef Rune Soltvedt har ønsket å kommentere ryktene til Fotballkanalen.

Til Sunnmørsposten svarte Soltvedt «Det ønsker jeg ikke å kommentere» på samtlige spørsmål som dreide seg om den nederlandske midtstopperen.

Fotballkanalen

268 Artikler