15-ÅRING TAKKET NEI TIL RBK – HAR SIGNERT FOR LEVANGER

15-år gamle Jonathan Lein Valberg (15) har den siste tiden vært ettertraktet av flere Tippeligaklubber. Nå er midtstopperen klar for Levanger. Sportssjef i Levanger, Holmberg, er svært fornøyd med avtalen.

(foto: Digitalsport)
Jonathan Valberg fra Frosta har takket nei til tilbud fra Vålerenga og Rosenborg. Dette skriver Trønder-Avisen . Her kan man også se bilder av unggutten i LFK-drakt.

Samarbeider med Vidar Riseth

Midtstopperen, som har ingen ringere enn midtstopper-legenden Vidar Riseth som rådgiver, er klar på at det er totalpakken som gjør at han har valgt den korte turen over kommunegrensa til Levanger:

– Jeg tror dette er det som er best for utviklingen min. Jeg har vært ganske sikker hele veien på at det ville bli Levanger, men ønsket å se nærmere på de andre klubbene før jeg bestemte meg, sier Valberg til Trønder-Avisa.

– Vi har veldig tro på ham og vi ser fram til å få være med på hans utvikling framover, sier sportssjef Andreas Holmberg, til avisen.

Skal trene fast med a-laget

Valberg skal begynne på videregående i Levanger til sommeren, frem til da blir unggutten boende hjemme på Frosta. 15-åringen skal trene fast med førstedivisjonslaget, og han har allerede fått debuten sin, i en treningskamp mot Steinkjer. I tillegg til treningene med a-laget skal Valberg spille for 2. laget i 4. divisjon.

Flere talent for Neset

Valberg spiller nå for Neset, en klubb som allerede har avlet frem Edvard Tagseth, som har signert for Liverpool. Nå har de fått frem enda et stortalent. I Valberg sitt tilfelle vil Neset motta utdanningskompensasjon når midtstopperen nå reiser til Levanger.

Andreas Hopen

92 Artikler