10(!) NYE FJES TRENER MED LILLESTRØM

(Foto: Digitalsport)

LSK kan snart stille en egen 11er bestående av prøvespillere. Spillere fra både nær og fjern trener nå med Arne Erlandsens menn. Sjekk status på alle prøvespillerne her.

I forrige uke signerte både utleide Fredrik Krogstad (21) og Strømmen-back Aleksander Melgalvis (27) for Lillestrøm. Nå jakter Lillestrøm videre på nye forsterkninger. På trening for «fugla» var det flere nye fjes denne uka. Først og fremst fra klubber i nærheten, men også spillere utenfra som trener Arne Erlandsen vil se nærmere på.

Simen Rafn(tidligere FFK og Gefle IF), Anders Dieserud (Fram Larvik) og Didrik Mostue(Skedsmo) har vært med en stund og trener fortsatt med klubben.

Lørenskog-duoen Walid Idrissi (21) og Dodou Gaye (21) var blant Lørenskogs beste spillere i år og ønsker ikke å bli med klubben ned i 3.divisjon. Tidligere har de begge vært på prøvespill i Jerv, og flere klubber i 2.divisjon skal ha vært i kontakt med de to unge spillerne.

Arne Erlandsen forteller til Romerikets Blad at det er viktig for LSK å følge med på gode spillere i nærområdet.

– Vi ønsker å gi spillere fra lokale klubber muligheten til å vise seg fram, sier Erlandsen til RB(krever innlogging).

Jerv sin andrekeeper Stian Christensen(20) var også med på LSK-treningen, men her skal det kun være snakk om å holde seg i form. Burvokteren er akkurat ferdig med en lang sesong i Grimstad, og ønsker nå å trene med gamleklubben fremfor å ta seg fri.

Der dannet han keeperteam med Adrian Jounzi Møller(20) som til daglig er tredjekeeper i VIF. Etter flere gode sesonger for 2.laget til Vålerenga er unggutten nå på jakt etter nye utfordringer. Møller har tidligere i år blant annet trent med Sandefjord og Sarpsborg 08.

Adrian Møller, her for Vålerenga 2 mot Vidar. (foto: Digitalsport)

Les mer her: Sarpsborg 08 tester VIF-keeper

Angrepsspilleren, Tobias Gran (18), fikk kontrakt med RBK sitt juniorlag som ung, men kommer ikke til å bli værende i Trøndelag. Gran fungerer best som bakromsspiss og erkjenner at han ikke passer helt inn i Rosenborg sitt spillemønster. Tønsberg-gutten som er ferdig som juniorspiller ser seg nå om etter en ny klubb på Østlandet, og håper å imponere Erlandsen og LSK nok til få kontrakt.

Kontroversiell spiss

En annen spiss som jakter ny klubb er målmaskinen Bajram Ajeti(27). Kosovo-Albaneren forlot Moss FK til fordel for Bryne i sommer og ble en umiddelbar hit på Jæren. Han kunne dog ikke hindre at sin nye klubb rykket ned, men nok en gang leverte Ajeti solide prestasjoner, og han har dermed gjort seg aktuell for større klubber på ny.

Sandnes-Ulf har allerede snust på spissen med en fortid i blant annet Mjøndalen, Asker og Kongsvinger, men de går trolig for en annen løsning på topp.

Det er liten tvil om at toppnivået til Ajeti er godt nok til å spille på det øverste nivået i Norge, men foreløpig har han tilgode å få sjansen i en Tippeliga-klubb. Nå kan muligheten dukke opp i Lillestrøm.

Bajram Ajeti (til høyre) i aksjon for Mjøndalen. Nå kan spissen endelig få sjansen til å vise seg frem på toppnivå. (Foto: Digitalsport)

Solskjær-skryt

Groruds midtbanespiller Mohammed Mahnin(23) ble tatt ut på Fotballkanalens årets lag i 2.divisjon avdeling 1. Den lettbeinte teknikeren fikk også skryt av Molde-trener Ole Gunnar Solskjær etter at Molde med nød og neppe klarte å slå ut 2.divisjonslaget av cupen tidligere i år. Han har lenge vært et attraktivt navn i Oslo-fotballen og LSK skal være interessert i å se på midtbanespilleren på trening denne uka.

Tidligere Bærum-spiller Moa Mahnin viser seg frem for LSK. Den tekniske midtbanespilleren har levert en god sesong i Grorud. (Foto: Digitalsport)

Fotballkanalen

268 Artikler