Se DFB Pokal-finalen mellom Bayer leverkusen og Bayern München lørdag

DFB Pokal finale bayer leverkusen bayern munchen

  • Robert Lewandowski kan bli den første spilleren som blir toppscorer i DFB-Pokal fire sesonger på rad. Han har fire scoringer så langt denne sesongen.
  • Manuel Neuer er én kamp unna å utligne Oliver Kahns rent bur-rekord på 33 kamper i turneringen. Neuer har i tillegg spilt 15 kamper færre enn Kahn.
  • Bayer Leverkusen har kun vunnet DFB-Pokal én gang tidligere, i 1993. Siden den gang har det blitt to finaletap, i 2002 og 2009.
  • Lucas Alario er Leverkusens toppscorer i turneringen denne sesongen, med tre mål. Sist han scoret var mot nettopp Bayen den 6. juni.

Vil du streame DFB-Pokal finalen? Gjør det hos Unibet!

Både spill på og se kampen live!

?? Tilgjengelig i Norge! ??

Med både Robert Lewandowski og nevnte Kai Havertz med fra start kan vi forvente et målrikt og fartsfyllt oppgjør mellom de to tyske toppklubbene. I tillegg var Leverkusens Kevin Volland tilbake fra sin langvarige skade i forrige helgs siste Bundesliga-runde, og forventet å starte dette oppgjøret på topp for Peter Boszs menn.

Kai Havertz tar playmaker-rollen bak han på banen, mens Leon Baiey og Moussa Diaby tar hver sin kant. Det er en angrepskvartett som kan skremme de fleste motstandere.

Bayern München ble kronet Bundesliga-mestere for åttende gang på rad etter sin knusende 4-0-seier mot Wolfsburg forrige helg. Hans Flick har ikke hatt for vane å forandre for mye på laget fra kamp til kamp, og Lewandowski blir dermed trolig flankert av Thomas Müller, Serge Gnabry og Kingsley Coman på topp.

Niklas Süle og Corentin Tolisso er begge fremdeles ute, mens Thiago er svært usikker, og vi tviler sterkt på om vi får se han fra start i dette oppgjøret.

Forventede lagoppstillinger:

Bayer Leverkusen: Hradecky – L. Bender (k), Tapsoba, S. Bender, Sinkgraven – Baumgartlinger, Aranguiz – Diaby, Havertz, Bailey – Volland

Bayern München: Neuer (k) – Pavard, Boateng, Alaba, Davies – Kimmich, Goretzka – Gnabry, Müller, Coman – Lewandowski

Spilltips: Over 3.5 mål

1.90 er en i overkant lav odds å spille på, men vi føler oss ganske trygg på at det kommer til å bli scoret mer enn fire mål i dette oppgjøret. Oddsen på alt som har med Bayern å gjøre er ekstrem lav, og vi må være så ærlige å si at vi ikke har voldsomt tro på at Leverkusen skal klare å stikke av med trofeet.

Det ble hele seks mål sist de to lagene møttes, for bare fem uker siden, og ser man på de to lagoppstillingene så lukter det mål og flott offensivt spill lang vei.

Et annet eventuelt godt spill kan være en dobbel på at Bayern München vinner pluss at begge lagene scorer, det gir Unibet deg 2.33 i odds for.

Begge oddsene er hentet fra Unibet, og du kan spille på dem og finne mer odds på kampen her.

TV og live stream

Kampen kommer til å være tilgjengelig for alle Unibets kunder. Alt du behøver er en aktiv konto hos Unibet, så ser du både denne og alle andre kamper de har tilgjengelig uten ekstra kostnad. En aktiv konto vil si du enten har penger disponibelt på kontoen din eller har plassert et bet de siste 24 timene.

Har du ikke en aktiv konto hos Unibet følger du disse enkle stegene:

Så ser du denne kampen pluss tusenvis av andre kamper fra Bundesliga, La Liga, Serie A, Ligue 1 og flere andre ligaer fra resten av verden. Du kan også se andre idretter som håndball, tennis og ishockey uten ekstra kostnad.

Vil du streame DFB-Pokal finalen? Gjør det hos Unibet!

Både spill på og se kampen live!

?? Tilgjengelig i Norge! ??

Eivind Myhre

Forfatter

Eivind har en stor forkjærlighet for norsk fotball spesielt, men har også stor interesse for Europacup-fotball, og da helst nivåene under Champions League. Skal han på kamp velger han Ferencvaros mot Aberdeen heller enn Barcelona mot Manchester United.

1488 Artikler