Finale i Copa del Rey: Lagoppstillinger, Oddstips & Live Stream

Lørdag er det duket for finale i den spanske cupen, Copa del Rey, og finalen er i år noe uvanlig, da ingen av de tre store, Barcelona, Real Madrid eller Atletico Madrid har klart å avansere hele veien til siste kamp.

Dermed er det Real Betis og Valencia, to lag med lange og rike historier, som skal møtes på Betis sin hjemmebane i Sevilla, Estadio Benito Villamarín.

Valencia har slitt i La Liga i år, som de vanligvis har gjort de siste sesongene, mens Real Betis lenge var med i kampen om en plass i Champions League, og er klare favoritter i dette oppgjøret.

Men det ser ut som hjemmelaget skal klare å sikre seg en plass i Europa neste sesong via ligaen, så det kan være en ekstra gulrot for Valencia i denne kampen, selv om jeg er sikker på at Betis har minst like lyst til å løfte trofeet som det Valencia har.

Tidligere møter:

[sports data-token=’iKdbZYmWTx7dK5YLYwcX26y8xo7WVHS6EBLy3sMj’ class=’odds-1-centered’ data-lang=’no’ data-odds-format=’decimal’]

Lagnyheter og forventede lagoppstillinger

Betis må klare seg uten Victor Camarasa og Martin Montoya på grunn av skader, mens Paul Akouokou fikk rødt kort i forrige La Liga-kamp mot Elche, og må stå over på grunn av det.

Det er ingen som definitivt er ute av diskusjonen om en startplass for Valencia-trener Bordalas del, men Maxi Gomez, Toni Lato, Gabriel Paulista og Goncalo Guedes er alle usikker, og kommer til å bli testet helt opp mot avspark.

Real Betis:

Silva;
Bellerin, Pezzella, Bartra, Moreno;
Rodriguez, Carvalho;
Canales, Fekir, Juanmi;
Iglesias

Valencia:

Cillessen;
Correia, Diakhaby, Guillamon, Gaya;
Foulquier, Moriba, Racic, Soler, Gil;
Guedes

Spilltips: Real Betis vinner i ordinær tid

Det er to lag som begge sterkt ønsker løfte pokalen, da det ikke er alt for ofte de to lagene får muligheten til det. Har ved å komme til finalen vist at de er kapabel begge to, men det er Betis som har vist mest denne sesongen.

Langt fra utenkelig at kampen går både til ekstra tid og straffespark, men jeg tror Betis har det som skal til på egen hjemmebane, og jeg tror de sikrer trofeet, som kun vil være tredje gang i klubbens historie.

Unibet gir fine 2.14 i odds for Betis-seier i ordinær tid.

Under kan du se beste odds for 1X2 hos forskjellige bookmakere:

[odds data-token=’NxWHc0BDsJdPttwUsru0FWv6azKB61qfzf9QcO5b’ class=’odds-1-centered’ data-lang=’no’ data-odds-format=’decimal’]

Live stream Real Betis mot Valencia i Copa del Rey-finalen

Copa del Rey er ikke en alt for populær turnering her hjemme i Norge, men jeg tror det blir et flott oppgjør som det blir verdt å få med seg, og det kan du gjøre hos Unibet.

De sender kampen for alle sine aktive kunder, som betyr at du enten må ha penger på konto eller ha plassert et bet de siste 24 timene. Unibet sender også tusenvis av andre fotballkamper fra flere av de beste ligaene og cupene i Europa.

Eivind Myhre

Forfatter

Eivind har en stor forkjærlighet for norsk fotball spesielt, men har også stor interesse for Europacup-fotball, og da helst nivåene under Champions League. Skal han på kamp velger han Ferencvaros mot Aberdeen heller enn Barcelona mot Manchester United.

1488 Artikler