Finner Fulham tilbake til den gode formen når Derby må beseires i kveld?

Fulham tapte sin andre kamp på rad når Derby fredag tok første stikk i kampen om opprykk til Premier League. Med 0-1 skal Stefan Johansen og Fulham vinne i kveld. Vi gir deg siste nytt før avspark.

Fulham FC – Derby County FC
Craven Cottage, London
Championship playoff, andre kamp (0-1)
Mandag klokken 20.45

Londonklubben har hatt en helt eventyrlig vår og hadde siden desember gått hele 22 ligakamper på rad uten å tape før de søndag møtte Birmingham på bortebane. Og når utfordrer om andreplassen Cardiff, kun klarte 0-0 hjemme mot Reading kunne Fulham rykke direkte opp ved seier.

Men et Birmingham-lag som potensielt kunne rykke ned viste seg å bli for tøft for Stefan Johansen og co, og det endte til slutt med 3-1-seier til hjemmelaget.

Dermed ble det tredjeplass og playoff-møte med sjetteplasserte Derby med bortekamp først. Cameron Jerome scoret for Derby i det 34. minutt, og det skulle vise seg å bli det eneste målet i oppgjøret.

Laget som står igjen som vinner i kveld vil møte vinneren av oppgjøret mellom Aston Villa og Middlesbrough. De spiller i morgen og der står det 1-0 til Aston Villa etter den første kampen.

Lagnyheter

Fulham har en fulltallig tropp fri for både skader og karantener, men Dennis Odoi og Floyd Ayites prestasjoner i den første kampen sender dem trolig ut av førsteelleveren.

Derbys Ikechi Anya var tilbake på benken fredag etter et skadeavbrekk, og blir trolig å finne på benken også i kveld. Ellers er både marcus Olsson og Sam Winnall ute med skader.

Forventede lagoppstillinger:

Fulham (4-3-3): Bettinelli; Fredericks, Kalas, Ream, Targett; McDonald, Cairney, Johansen; Piazon, R. Sessegnon, Mitrovic

Derby (4-3-3): Carson; Keogh, Davies, Forsyth, Wisdom; Huddlestone, Johnson, Winmann; Vydra, Lawrence, Jerome

Se kampen med live stream i Norge

Om du ikke har mulighet til å få sett kampen på Viasport 1 er det andre alternativer for å se dette oppgjøret fra The Championships playoff, blant annet hos Unibet.

Alt du behøver er en aktiv konto hos Unibet, så ser du både denne og alle andre kamper de har tilgjengelig uten ekstra kostnad. En aktiv konto vil si du enten har penger disponibelt på kontoen din eller har plassert et bet de siste 24 timene.

Har du ikke en aktiv konto hos Unibet følger du disse enkle stegene:

Så ser du denne kampen pluss tusenvis av andre kamper fra Bundesliga, La Liga, Serie A, Ligue 1 og flere andre ligaer fra resten av verden. Du kan også se andre idretter som håndball, tennis og ishockey uten ekstra kostnad.

Spilltips til oppgjøret mellom Fulham og Derby

Ser man bort ifra de siste to kampene har Fulham vært det store formlaget i andre halvdel av årets Championship-sesong. Vi tror Fulham kan finne tilbake til den gode formen i denne svært avgjørende hjemmekampen, og ikke se bort ifra at en nordmann kan bli en meget viktig mann for hjemmelaget.

Vi går for Fulham-avansement til 1.90 i odds hos Unibet.

Eivind Myhre

Forfatter

Eivind har en stor forkjærlighet for norsk fotball spesielt, men har også stor interesse for Europacup-fotball, og da helst nivåene under Champions League. Skal han på kamp velger han Ferencvaros mot Aberdeen heller enn Barcelona mot Manchester United.

1488 Artikler