Spilltips og live stream til kveldens kamp mellom Birmingham og Wolverhampton

Birmingham City FC – Wolverhampton Wanderers FC
St Andrew’s
The Championship
Mandag klokken 20.45

Et Wolverhampton-lag som styrer mot opprykk gjester et Birmingham i trøbbel på nedrykksplass. Vi gir deg spilltips og live stream til kampen her.

På vei mot opprykk

Wolverhampton ser bunnsolide ut i årets sesong av Championship og leder ligaen etter 14 seire, to uavgjorte og tre tap på sine første 19 kamper. Étt poeng ligger klubben forann Cardiff på andreplass, med én kamp mindre spilt før kveldens kamp.

Laget har vunnet fem seriekamper på rad med 15-2 i målforskjell. Senest i den forrige serierunden ble det 5-1 hjemme mot Bolton.

Om Wolverhampton rykker opp blir det første gang siden nedrykket i 2012 at klubben blir å finne i Premier League. Laget har også vært en sesong nede i League 1 de seneste sesongene.

På nedrykksplass

Birmingham er i sin sjette strake sesong i Championsship etter nedrykket fra Premier League i 2011, og igjen befinner de seg kjempende på nedre halvdel av tabellen.

Så langt har klubben fra Englands nest-største by kun vunnet fire av 19 kamper og befinner seg så langt på tredje sisteplass på tabellen.

I den forrige serierunden ble det 1-1 borte mot Sheffield United men før det ble Middlesbrough for sterke på bortebane og vant 2-0.

Tidligere møter

Siden sesongen 1993/94 har de to klubbene møttes totalt 37 ganger i Premier League, Championship og FA-cupen. 14 ganger har det endt med Wolves-seiere mot 13 til Birmingham.

Forrige sesong ble det en 3-1-seier til Wolves i tilsvarende oppgjør, mens Birmingham også vant sin bortekamp, 2-1 endte den til de blå og hvite.

Skader og suspensjoner

Dagens hjemmelag må klare seg uten Carl Jenkinson som har vært ute helt siden august med en skulder-skade, det er usikkert når han er tilbake på banen for Birmingham.

Wolverhampton har Carl Ikeme blitt påvist Leukemi og er ute på ubestemt tid mens Phil Ofosu-Ayeh er ute med en kneskade, også han på ubestemt tid.

Kveldens bortelag må også klare seg uten Rúben Neves som er suspendert grunnet for mange gule kort i årets sesong.

Hvordan ser man kampen med live stream?

Bet365 vil sende denne kampen på sin live-streamingstjeneste til alle som har en aktiv konto hos dem. En aktiv konto vil si du enten har penger disponibelt på kontoen din eller har plassert et bet de siste 24 timene.

Har du ikke en aktiv konto hos bet365 følger du disse enkle stegene:

Spilltips: Wolverhampton vinner

Dagens første tips var et av de mer vågale, og vi kjører dermed litt mer safe på dagens andre tips og setter 250 kroner på at Wolverhampton vinner til 1.70 i odds og en utbetaling på 425 kroner.

Eivind Myhre

Forfatter

Eivind har en stor forkjærlighet for norsk fotball spesielt, men har også stor interesse for Europacup-fotball, og da helst nivåene under Champions League. Skal han på kamp velger han Ferencvaros mot Aberdeen heller enn Barcelona mot Manchester United.

1487 Artikler