Tøffe tak for Tottenham i Gruppe H

Tottenham – Real Madrid
Wembley Stadion
Onsdag klokken 20.45

2 – 1 – 0 og 7 – 2. Det er formen og antall scoringer for både Tottenham og Real Madrid før onsdagens kamp på Wembley. Det kan bli jevnt, men det som er garantert er at dette er en kamp som ingen vil gi seg i.

Tottenham – Real Madrid

Tottenham og Real Madrid har spilt mot hverandre 4 ganger tidligere. 3 ganger i Champions League-sammenheng og i en treningskamp. På disse møtene står Tottenham med formen 0 – 1 – 3 og det vitner om at det blir tøft når de får besøk av laget med flest Champions League-titler. Likevel vitner tabellen og forrige møte om at Tottenham er et sterkt lag som skal kunne ha en sjanse til å sikre seg sin første seier på Wembley mot Real Madrid.

I forrige kamp som endte 1 – 1 var det Real som scorte begge målene. Etter 27 minutter lagde Raphaël Varane selvmål og sendte Tottenham i ledelse, men i det 42. minutt utlignet Ronaldo.

The Spurs

I Premier League har Tottenham formen 6 – 2 – 2 og på hjemmebane står det 2 – 2 – 1. Tapet på hjemmebane kom i runde to mot Chelsea. I de 5 siste kampene har The Spurs vunnet 4 kamper og tapt siste kamp i Premier League mot Manchester United på Old Trafford.

8 mål på 9 kamper gjør Harry Kane til Premier Leagues mestscorende spiller. Men, det skal legges til at det er langt mellom Tottenham på toppscorerlisten, neste spiller er nemlig Dele Alli på 17. plass med 2 mål.

Los Madridistas

Real Madrid med 12 Champions League-titler er det mestvinnende laget i CL og en av favorittene i denne sesongen. Forrige sesong i Mesterligaen ble avsluttet med 1 – 4 seier over Juventus i finalen. I Primea Division ligger de nå på 3. plass, bak Valencia og Barcelona. Formen på 5 – 5 – 0 gir de poengdeling med byrival Atletico Madrid, men de har 1 måls ledelse. På bortebane har de på 5 kamper vunnet 4 oppgjør og kun et overraskende tap mot Girona.

Real Madrids beste målscorere er Isco og Marco Asensio med 3 mål hver på 10 kamper.

Tottenham – Real Madrid odds

Det er Real Mardid som er favoritter i denne kampen om man ser på oddsen bettingsidene har. Men, tar man i betrakning av det er to jevne lag som møtes er dette en kamp hvor det er muligheter for at Tottenham skal kunne vinne. Det gir deg mulighet for bets med høy odds. Og høy odds på Tottenham – Real Madrid finner du på bet365. For å spille på bet365 trenger du en spillerkonto og den åpner du slik:

Hans Nielsen

248 Artikler