Status quo i Gruppe H?

Spanjolene i Sporting tapte siste kamp mot Juventus og hadde det ikke vært for selvmål hadde kampen endt 2 – 0 til italienerne. Juventus har ingen sjanse til å ta over ledelsen fra Barca i Gruppe H, mens Sporting kan faktisk komme seg forbi Juventus og være nærmere fortsatt spill i Champions League. Skal kampen avgjøres på motivasjon?

Sporting CP – Juventus

Ser vi bort fra en treningskamp har lagene kun spilt mot hverandre en gang tidligere og det var for drøye 2 uker siden. Legger vi til en treningskamp i 2011 blir dette tredje gangen de møtes. Kampen mellom Juventus – Sporting CP endte 2 – 1 til vertene, og det var faktisk Juventus som scorte alle 3 målene i kampen. Første målet kom nemlig fra venstrebacken Alex Sandro etter 12 minutter og det var selvsagt et selvmål. Etter knappe 30 minutters spill kom utligningen signert av Miralem Pjanić, før kampen ble avgjort 2 – 1 av Mario Mandžukić i 84. minutt. I treningskampen i 2011 vant Sporting CP 2 – 1 på bortebane.

Sporting CP

I Gruppe H ligger Sporting an til videre spill i Europaligaen, 3 poeng bak Juventus. Etter tre spilte kamper har de kun vunnet 2 – 3 på bortebane mot Olympiakos, mens det ble 0 – 1 tap og 2 – 1 tap mot Barcelona og Juventus. På de tre kampene har det blitt scoret 4 mål av Sporting, og de har sluppet inn 5 mål, 1 mer enn Juventus.

I La Liga har Sporting CP gått 10 kamper uten tap og mangler kun 2 poeng på Porto. Sett i forhold til fjorårets resultater hvor de havnet på 3. plass, er de et sterkere lag denne sesongen, men at det skal holde i Champions League kan virke i overkant optimitisk.

Sporting CP mangler en spiller, Alan Ruiz, og det er usikkert når angrepsspilleren er tilbake.

Juventus

Juve har 6 poeng og mangler 3 poeng og 6 mål på gruppeleder Barcelona. Men, det er før Barcelona møter Olympiakos hvor de bør klare 3 poeng. Kampen for Juventus går dermed ut på å forhindre poengdeling med Sporting og sikre seg videre spill i Champions League på jakt etter sin 3. CL tittel.

Hittil har Juve formen 9 – 1 – 1 i Serie A, og tapet kom på hjemmebane mot Lazio. Med lik form som Juve mangler de 4 mål for å ta 2. plassen fra Juventus.

Juventus mangler fortsatt Medhi Benatia. Men, det ser ut til at Benedikt Höwedes skal være kampklar mot Sporting CP.

Sporting CP – Juventus odds

Fotball blir bedre når man spiller på oddsen, og får man både høy odds og godt utvalg av bets er ting slik de skal være. Bettingsiden bet365 stiller den beste oddsen på Champions League og gir deg live oppdatering fra kampen. For å spille på bet365 trenger du bare å følge disse enkle trinnene:

Hans Nielsen

248 Artikler