Sporting CP – Barca, enkle poeng for gruppelederen?

Barcelona hadde en god start på årets gruppespill mot Juventus, med en 3 – 0 seier på hjemmebane og leder nå Gruppe D. Sporting CP møte Olympiakos og tok en 3 – 2 borteseier, som plasserer dem hakk i hel på Barca.

Barcelona har en angrepsspiller ute frem til 2018 og sliter med dårlige resultater på de siste borteoppgjørene i Champions League. Klarer de seg med de andre stjernene og er motivasjonen god nok til å sikre seg en fortsatt plass på toppen i gruppa?

Sporting CP – Barcelona

I forrige tilsvarende møte sørget Henry, Pique, Messi og Bojan for seieren, legger man til et selvmål endte kampen 2 – 5. Siden den gang i 2008 er mannskapet skiftet ut, og en av Barcelonas nye og lovende stjerner, Dembélé, er ute frem til 2018. Det motsatte oppgjøret på Camp Nou endte med 3 – 1.

Sporting CP

De portugisiske løvene har fått en god start på gruppespillt med seier over Olympiakos, og ligger kun 2 mål bak Barcelona. Så langt i sesongen har de spilt 3 europeiske kamper og det har reultert i 2 seire og 1 uavgjort. Ser man på de siste europeiske hjemmekampene ser ting mørkere ut med 3 tap, 1 uavgjort og 1 tap på de 5 siste kampene på José de Alvalade.

Mot spanjoler har de også en svak statistikk med kun en seier på de 10 siste kampene. Den seieren var mot Atletic Club i Europa League i 2008. Med tap i returen ble Sporting CP slått ut.

Barcelona

Barca mangler unge, lovende Dembélé. Men, det ser ut til å være et luksusproblem. Med flere stjerner i angrepsposisjoner har Barcelona det som skal til for å sette stort press på Sporting i kampen som spilles på José de Alvalade, kl 20:45, den 27. september. Barca har også en sterk statistikk mot portugisere å vise til. De siste 14 kampene har nemlig gitt 11 seire og 3 uavgjort. Noe som taler i mot er derimot, er de siste 4 Champions League kampene på bortebane som har resultert i 3 tap hittil.

For Barcelona gjelder det å sikre forspranget de har i Gruppe D. Tett bak kommer nemlig flere utfordrere som er sultne på poeng for å ta igjen ledelsen til spanjolene.

Odds på Sporting CP – Barcelona

En borteseier til Barcelona gir deg 1.37 ganger innsatsen tilbake, mens uavgjort eller hjemmeseier til Sporting gir deg 5.75 eller 8.50 i odds på bet365 pr 26. september. bet365 stiller også med det beste utvalget av live odds på Champions League kampen. Dette kan du ta del i ved å ganske enkelt:

Hans Nielsen

248 Artikler