Spartak Moskva – Liverpool, sikrer Klopps lag 3 poeng?

The Reds møter The Red Whites. Liverpool spiller sin andre gruppekamp i Champions League mot Spartak Moskva.

Spartak Moskva – Liverpool, sikrer Klopps lag 3 poeng?

Spartak Moskva – Liverpool

Klopp er innrømmer at Liverpool mangler konsentrasjon etter Ligacup kampen mot Leicester. Samtidig kan han fortelle at laget jobber med saken og har forbedret seg. Kampene står om dødballer, noe som lenge har vært et problem for Liverpool.

En annen ting Liverpool sliter med, er forsvar og spillet bakover. Både supportere og fotballeksperter er enig i dette, og Klopp har blitt kritisert for å satse for mye på å score mer enn motstanderen, fremfor å forsvare seg. Tirsdag kunne Klopp fortelle at han blir dårlig av hvordan Liverpool forsvarer seg.

At Klopp er en trener som vil at laget skal score mye, bærer også tidligere statsikk preg av. På 238 kamper i Bundesliga slapp Borussia Dortmund inn 248 mål.

Med den forestående kampen mot Spartak Moskva på Otkrytiye Arena den 26. september bør The Reds finne formen igjen for å sikre seg poeng.

Spartak Moskva

Spartak Moskva er plassert på en 8. plass etter 10 spilte kamper i russisk Premier Liga. Statistikken viser 3 – 4 – 3 og 14 scoring med 15 mål mot seg. Hittil har Spartak Moskva møt slovenske Maribor og dette møtet endte 1 – 1. Vi tror at Spartak møter tøff motstand fra Liverpool i den kommende Champions League kampen.

Liverpool

På tross av svak form og ukonsentrert spill er Klopps gjeng favoritter i dette møtet. Som Spartak Moskva, er også Liverpool plassert på en 8. plass. Etter fem spilte kamper i Premier League har de alikevel klart å finne målet 9 ganger, samtidig som de har 9 mål mot seg. Liverpool har også en målhungrig angrepsspiller i Sadio Mané. Forrige Champions League kamp for Liverpool var mot Sevilla og denne endte 2 – 2 på Anfield.

Tidligere møter

Dette er ikke første gang Liverpool og Spartak Moskva møtes i Champions League. For 15 år siden, i 2002 spilte Livepool mot Spartak moskva i Gruppe B. Liverpool gikk seirende ut av begge møter, med resultatene 5 – 0 og 1 – 3. Spartak Moskva ble slått ut i gruppespillet, mens Liverpool spilte seg videre fra en 3. plass i gruppespillet til kvartfinalen i UEFA Cupen 2002/2003.

Odds på Spartak Moskva – Liverpool

Det er Liverpool som er favoritter i kampen som spilles 26. september. The Reds har gått på flere tap siste tiden, men Spartak Moskva har også kun middelmådige resultater å vise til. Med 1,66 i odds på at Liverpool tar sin tredje seier over russerne kan man få greit betalt. Vil du spille på Champions League kampen med 1,66 i odds på favorittene kan du enkelt gjøre det hos bet365:

Hans Nielsen

248 Artikler