Sheriff Tiraspol – FC Køben, poengdeling i Gruppe F, igjen?

Solbakkens FC København spilte seg ut av Champions League play off’en og endte med det opp i Europaligaen. I første kamp i gruppespillet hadde de besøk av Lokomotiv Moskva og kampen endte målløs. Sheriff Tiraspol besøkte Fastav Zlin, også det endte uten scoringer.

Sheriff Tiraspol – FC København

Det er ikke bare første møte mellom Sheriff og Køben, det er også første UEFA møte mellom et moldovsk og dansk lag som venter oss når kampen sparkes i gang kl 21:05.

Og når vi har nevnt uavgjort, så ser dette ut til å være en trend hos vertene Sheriff Tiraspol. I UEFA sammenheng har de nemlig 3 uavgjort på rad.

Sheriff Tiraspol

Makedonerne møtte først Kukesi og vant 2 – 2 på bortemål i Champions League kvaliken. I neste runde mot Qarabag ble motstanden for tøff, og med 1 – 2 mot seg, endte de som FC København opp i Europaligaen.

Sheriff møtte Legia Warsawa i Europaligaens kvalik. Første møte på bortebane endte 1 – 1, mens oppfølgeren endte 0 – 0. Med det kom Sheriff seg til gruppespillet på grunn av bortemål.

I Divizia Nationala kan vi ikke beskylde Sheriff Tiraspol for å være redde for å score. På 11 kamper står de nemlig med 9 seire og 2 uavgjort. Den mest målrike kampen endte 5 – 0 hjemmeseier og det var åpningskampen for sesongen 2017/18. Tar Sheriff med seg dette til møtet med FC København kan de gi en utfordrende kamp om 3 viktige poeng i Gruppe F.

FC København

Københavnerne ble også slått ut av Qarabag som vant CL kvaliken på bortemål, med 2 – 2 sammenlagt. Kampen var Ståle Solbakkens 100. europacupkamp og var ikke på noen måte en god feiring av jubileet. Kanskje spesielt etter at dette skjedde når de hadde vunnet sammenlagt mot både Zilina og Vardar Skopje.

I den danske Superligaen ligger FC københavn på 3. plass etter 10 spilte kamper. Men, med formen 5 – 3 – 2 er ikke dette heller så mye å skryte av egentlig. Uansett, FCK skal kjempe om 3 poeng, men husk at selv treneren har kommet med følgende uttalelse: “pr. nå er vi et Europa League-lag og knapt nok det ”.

Odds på Europaliga kampen

Ser man på oddsen bet365 har stilt er det FCK som er knappe favoritter i dette Europaliga møtet. Oddsen fordeler seg nemlig på .40, 3.25 og 2.37 før kampstart. Med bet365 live odds har du derimot mulighet til å få med seg kampstart før du plasserer dine bets. Da kan du få med deg om danskene er i form nok til å ta tre poeng på Stadionul Sheriff. Det kan du gjøre deg klar til slik:

Hans Nielsen

248 Artikler