Vinn eller forsvinn for Shakhtar Donetsk mot Manchester City?

Shakhtar Donetsk – Manchester City
OSK Metalist
Champions League Gruppe F
Onsdag klokken 20.45

Ukrainerne i Shakhtar er avhengige av poeng i onsdagens kamp om de vil være sikret videre spill i Champions League. Napoli har nemlig sjansen til å gå forbi når de møter Feyenoord.

Shakhtar Donetsk – Manchester City

2 – 0 endte det siste og eneste møtet disse lagene har hatt. Kampen hadde en målløs førsteomgang, men etter pause løsnet det for vertene, Manchester City. Etter 3 minutters spill inn i andre omgang sendte Kevin De Bruyne City i ledelse, mens Raheem Sterling avsluttet med 2 – 0 i det 90. minutt.

Siste sjanse for Shakhtar Donetsk?

Med 9 poeng totalt og 3 poengs ledelse på Napoli har ikke Shakhtar en komfortabel plass i Gruppe F før ette møtet. Napoli kan nemlig gå forbi Shakhtar og sende de til Europaligaen dersom Napoli tar tre poeng mot Feyenoord.

Med formen 3 – 0 – 2 vinner de kamper, men 7 – 8 i målforskjell viser også et lag som ikke helt får det til. På hjemmebane er de derimot ubeseiret.

Shakhtar Donetsk mangler ingen spillere i sin Champions League tropp.

Fem strake seiere

Manchester City vinner det som er å vinne. Alle kampene i gruppespillet har gitt tre poeng, og etter 15 spilte kamper i Premier League har de så langt kun en poengdeling mot Everton som dårligse resultat. Med 13 mål er de laget som har scoret mest i gruppen, samtidig som 3 mål mot dem gjør at de er laget som har sluppet inn færrest mål.

Før kampen mot Shakhtar Donetsk mangler City fortsatt Benjamin Mendy som kun rakk en Champions League kamp før han gikk ut med skade. John Stones som scorte mot Feyenoord og Napoli befinner seg også på skadelisten.

Odds på Shakhtar Donetsk – Manchester City

Det er vertene Shakhtar Donetsk som er favoritter på bet365 og et riktig tippetips på oddsen gir deg en utbetaling på 2,62 ganger innsatsen. Skulle derimot Manchester City følge opp hjemmeseieren vil det gi deg 2,87 i odds. Uavgjort utbetaler 3,0.

For å plassere bets på bet365 trenger du en spillerkonto og så snart du har registrert deg vil du få tilgang til det største utvalget av odds og oddsmarkeder. For å åpne din spillerkonto trenger du bare å følge denne fremgangsmåten:

Hans Nielsen

248 Artikler