Roma - Liverpool: Blir det nok et Roma-comeback på Stadio Olimpico i kveld?

AS Roma – Liverpool FC
Stadio Olimpico, Roma
Champions Leagues semifinaler, andre kamp
Onsdag klokken 20.45

Det var duket for Mohamed Salah-show og fantastisk angrepsspill fra Liverpool sin side i det første oppgjøret, og scouserne ga seg ikke før det sto 5-0 etter 69 minutter.

Mohamed Salah sto for de to første målene, begge i første omgang, mens Sadio Mané scoret det første etter pause før Roberto Firmino puttet hjemmelagets to siste mål i det 61. og 69. minutt.

Men etter at Klopp byttet ut Mohamed Salah i det 74. minutt ble Roma endelig invitert tilbake i kampen etter å ha vært rundspilt i mer eller mindre en time.

Og sluttspurten skulle vise seg å lønne seg for gjestene. Edin Džeko fikset reduseringen i det 81. minutt, mens Diego Perotti sørget for 2-5 etter 85 minutter og dermed er det enda noe å spille for hjemme i Roma i kveld.

Lagnyheter

Roma-trener Eusebio Di Francesco må klare seg uten forrige oppgjørs siste målscorer, Diego Perotti, i tillegg til Kevin Strootman.

For Liverpool og Jürgen Klopp sin del er det gledelig å se at Adam Lallana er tilbake i troppen. Men både Emre Can, Alex Oxlade-Chamberlain og Joel Matip er ute for resten av sesongen.

Describe @mosalah’s finishing in one word! #UCL #championsleague #Liverpool @liverpoolfc #Salah

Et opslag delt af #UCL (@championsleague) den

Forventede lagoppstillinger

Liverpool (4-3-3): Karius; Alexander-Arnold, Lovren, Van Dijk, Robertson; Wijnaldum, Henderson, Milner; Salah, Firmino, Mané

Roma (4-3-3): Alisson; Florenzi, Manolas, Fazio, Kolarov; Pellegrini, De Rossi, Nainggolan; Schick, Dzeko, El Shaarawy

Hvordan ser du kampen med live stream?

Kampen vil i Norge bli vist på den åpne TV-kanalen Viasat 4. Har du ikke tilgang til den vil det være mulig å streame den på Viasat sin egen live streamingstjeneste Viaplay.

Spilltips til kampen mellom Roma og Liverpool

Roma lå under 1-4 mot Barcelona etter det første oppgjøret i forrige runde før de knuste det spanske storlaget 3-0 på hjemmebane. Med 3-0 i dag vil Liverpool lide samme skjebne som Barcelona, og det er dermed ikke helt bak mål å gå for en hjemmeseier i dag. 2.60 hos Unibet er også en veldig fin odds i så måte.

Men det er en kamp som kan tippe begge veier, noe oddsen på 2.55 for Liverpool-seier også viser. Vi tør ikke tippe utfallet av kampen, men vi tror det kan bli meget målrikt.

Spilltipset vårt før den første kampen var over 3,5 mål til 2.38 i odds, noe som viste seg å være beskjedent. Roma trenger mål, Liverpool har alle forutsetninger for å score mål.

Derfor går vi for over 4,5 mål til en meget fin odds på 3.35 hos Unibet.