Roma – Liverpool: Blir det nok et Roma-comeback på Stadio Olimpico i kveld?

AS Roma – Liverpool FC
Stadio Olimpico, Roma
Champions Leagues semifinaler, andre kamp
Onsdag klokken 20.45

Det var duket for Mohamed Salah-show og fantastisk angrepsspill fra Liverpool sin side i det første oppgjøret, og scouserne ga seg ikke før det sto 5-0 etter 69 minutter.

Mohamed Salah sto for de to første målene, begge i første omgang, mens Sadio Mané scoret det første etter pause før Roberto Firmino puttet hjemmelagets to siste mål i det 61. og 69. minutt.

Men etter at Klopp byttet ut Mohamed Salah i det 74. minutt ble Roma endelig invitert tilbake i kampen etter å ha vært rundspilt i mer eller mindre en time.

Og sluttspurten skulle vise seg å lønne seg for gjestene. Edin Džeko fikset reduseringen i det 81. minutt, mens Diego Perotti sørget for 2-5 etter 85 minutter og dermed er det enda noe å spille for hjemme i Roma i kveld.

Lagnyheter

Roma-trener Eusebio Di Francesco må klare seg uten forrige oppgjørs siste målscorer, Diego Perotti, i tillegg til Kevin Strootman.

For Liverpool og Jürgen Klopp sin del er det gledelig å se at Adam Lallana er tilbake i troppen. Men både Emre Can, Alex Oxlade-Chamberlain og Joel Matip er ute for resten av sesongen.

Describe @mosalah’s finishing in one word! #UCL #championsleague #Liverpool @liverpoolfc #Salah

Et opslag delt af #UCL (@championsleague) den

Forventede lagoppstillinger

Liverpool (4-3-3): Karius; Alexander-Arnold, Lovren, Van Dijk, Robertson; Wijnaldum, Henderson, Milner; Salah, Firmino, Mané

Roma (4-3-3): Alisson; Florenzi, Manolas, Fazio, Kolarov; Pellegrini, De Rossi, Nainggolan; Schick, Dzeko, El Shaarawy

Hvordan ser du kampen med live stream?

Kampen vil i Norge bli vist på den åpne TV-kanalen Viasat 4. Har du ikke tilgang til den vil det være mulig å streame den på Viasat sin egen live streamingstjeneste Viaplay.

Spilltips til kampen mellom Roma og Liverpool

Roma lå under 1-4 mot Barcelona etter det første oppgjøret i forrige runde før de knuste det spanske storlaget 3-0 på hjemmebane. Med 3-0 i dag vil Liverpool lide samme skjebne som Barcelona, og det er dermed ikke helt bak mål å gå for en hjemmeseier i dag. 2.60 hos Unibet er også en veldig fin odds i så måte.

Men det er en kamp som kan tippe begge veier, noe oddsen på 2.55 for Liverpool-seier også viser. Vi tør ikke tippe utfallet av kampen, men vi tror det kan bli meget målrikt.

Spilltipset vårt før den første kampen var over 3,5 mål til 2.38 i odds, noe som viste seg å være beskjedent. Roma trenger mål, Liverpool har alle forutsetninger for å score mål.

Derfor går vi for over 4,5 mål til en meget fin odds på 3.35 hos Unibet.

Eivind Myhre

Forfatter

Eivind har en stor forkjærlighet for norsk fotball spesielt, men har også stor interesse for Europacup-fotball, og da helst nivåene under Champions League. Skal han på kamp velger han Ferencvaros mot Aberdeen heller enn Barcelona mot Manchester United.

1488 Artikler