Tottenham med tøft borteoppgjør mot Real Madrid

Real Madrid – Tottenham
Santiago Bernabeu
Tirsdag klokken 20.45

I følge flere rapporter er Real Madrid svært interessert i å hente Tottenhams Harry Kane. Vil de være mer eller mindre interessert etter tirsdagens oppgjør mellom lagene? Les mer og finn live stream her.

Står med seks poeng hver

Begge de to lagene som møtes på Santiago Bernabeu tirsdag har vunnet sine to første kamper, mot APOEL Nikosia og Borussia Dortmund.

Real Madrid vant sin første gruppespillskamp i årets Champions League med 3-0 over APOEL hjemme før det ble en sterk 1-3 seier borte mot Borussia Dortmund.

For Tottenham sin del startet de med å vinne 3-1 over Dortmund hjemme før Harry Kanes hattrick sørget for 0-3 borte mot APOEL.

Vunnet tre Premier League-lamper på rad

Tottenham er en av favorittene til å vinne den hjemlige serien i år, i tøff konkuranse med Manchester City, Manchester United og Chelsea.

Lørdag vant de sin aller første Premier League-kamp på sin midlertidige hjemmearena Wembley stadion og står med tre seire på rad i serien.

Det gir dem 17 poeng etter åtte spilte kamper og en tredjeplass på tabellen, tre poeng bak Manchester United og fem bak ligaleder Manchester City.

Trøblete start på sesongen

Real Madrid hadde en trøblete start på sesongen, der de bare vant to av sine første fem seriekamper. Fire av dem var uten Cristiano Ronaldo som sonet karantene etter å ha dyttet dommeren i et av supercup-oppgjørene mot Barcelona.

Den femte seriekampen for sesongen, og Cristiano Ronaldos første, endte med 0-1 tap hjemme Real Betis. Det var lagets tredje hjemmekamp uten seier i ligaen.

Men nå står de med tre seriekamper på rad med seier og det ser ut til at det som begynte å ligne på en liten krise er over. Real Madrid har fem poeng opp til serieleder Barcelona.

Tidligere møter

De to lagene har faktisk bare møtt hverandre i to tellende kamper tidligere, det var i kvartfinalene av Champions League sesongen 2010/11.

Real Madrid spilte hjemme først og hadde en halv fot i semifinalen allerede da etter 4-0. På White Hart Lane ble sluttresultatet 0-1 og Real Madrid var klar for semifinale med 5-0 sammenlagt.

Santiago bernabeu

Real Madrids hjemmebane, Santiago bernabeu.

Skader og suspensjoner

Real Madrid må klare seg uten tidligere Tottenham-stjerne Gareth bale som er ute med en leggskade til ut i november. Mens Daniel Carvajal og Mateo Kovacic også er utilgjengelige.

For Tottenham sin del er Moussa Dembélé, Victor Wanyama, Danny Rose og Erik Lamela alle tilbake i trening, men det er ikke sikkert om noen eller alle av dem rekker tirsdagens kamp mot Real Madrid.

Hvordan ser du kampen i Norge?

Om du ønsker å se kampen på tv så er den valgt til å bli sendt på Viasat 4 i Norge.

Ønsker du å live streame den så vil den være tilgjengelig på Viasat sin live-streamingstjeneste Viaplay.

Det er dessverre ingen betingselskaper som live streamer den, men ønsker du å sette et bet på kampen så er vårt tips Real Madrid med (-1) handicap til 2.05 i odds.

Eivind Myhre

Forfatter

Eivind har en stor forkjærlighet for norsk fotball spesielt, men har også stor interesse for Europacup-fotball, og da helst nivåene under Champions League. Skal han på kamp velger han Ferencvaros mot Aberdeen heller enn Barcelona mot Manchester United.

1487 Artikler