Real Madrid – Fuenlabrada
Santiago Bernabeu
Copa del Rey
Tirsdag klokken 21.30

Real Madrid vant første oppgjøret mot Fuenlabrada 2-0 med et B-preget mannskap. Se returoppgjøret på Santiago Bernabeu mot laget fra nivå tre med live stream.

To røde kort

Den første kampen mellom de to lagene ble spilt i slutten av oktober og var jevnspilt, til tross for at Real Madrid stilte med stjerner som Jesus Vallejo, Lucas Vazquez og Marco Asensio i startoppstillingen.

Første omgang inneholdt ikke stort av underholdning, men i den andre omgangen fikk vi både straffer og røde kort.

Marco Asensio ga Real Madrid ledelsen etter 63 minutter på straffespark før Fuenlabradas Francisco Antonio Candela Pascual fikk både rødt kort og straffe imot sege i det 79. minutt.

Den straffen satt Lucas Vazquez sikkert i mål og sørget for at Real Madrid vant kampen 2-0. Men Jesus Vallejo sørget for at også slutten av kampen inneholdt underholdning da han pådro seg Real Madrids første og kampens andre røde kort i det 89. minutt.

Cristiano Ronaldo reddet helgens serierunde

Real Madrid har havnet bakpå i La Liga i starten av sesongen og Barcelona ser allerede ut til å bli svært vanskelig å ta igjen for hovedstadslaget. Etter 13 serierunder ligger Real Madrid hele åtte poeng bak erkerivalene.

I helgen tok «los Blancos» imot Malaga på hjemmebane i i en jevnspilt kamp der Real Madrid tok ledelsen to ganger ved Karim Benzema og Casemiro.

Malaga slo tilbake like mange ganger ved Diego Rolan og Gonzalo Irizabal, men når Real Madrid fikk straffe i det 76. minutt ble lagets store stjerne Cristiano Ronaldo kveldens helt da han satt inn returen etter at straffen først ble reddet av keeper.

Leder sin gruppe

Real madrids motstander i kveld holder til i Segunda Division, som består av fire forskjellige grupper. Fuenlabrada leder sin gruppe, gruppe B, og ligger ann til å rykke opp til nivå to for første gang i klubbens historie.

Det er ellers lite å si om klubben bortsett fra at den i en kort peridoe i 2012 ble trent av tidligere Milan og Atletico Madrid-stjerne og nå landslagssjef for Romania, Cosmin Contra.

Lagnyheter

Det er ventet at Real Madrid også i denne kampen vil stille med et B-preget mannskap, men det er klart at Marco Asensio og Sergio Ramos er utilgjengelige grunnet skadet og Jesus Vallejo grunnet sitt røde kort i det første oppgjøret.

Hvordan ser du kampen med live stream?

Det er naturlig nok ikke all verdens interesse for 16-delsfinaler i Copa del Rey i Norge og kampen vil derfor ikke bli sendt på norske tv-kanaler. Men det er fortsatt muligheter for å se favorittlaget ditt om du ønsker det. Bet365 vil sende kampen via sin live-streamingstjeneste for alle som har en aktiv konto hos dem.

Alt du behøver er en aktiv konto hos bet365, så ser du denne og alle andre kamper de har tilgjengelig uten ekstra kostnad. En aktiv konto vil si du enten har penger disponibelt på kontoen eller har plassert et bet de siste 24 timene.

Har du ikke en aktiv konto hos bet365 følger du disse enkle stegene:

Så ser du denne kampen pluss tusenvis av andre kamper fra Bundesliga, La Liga, Serie A, Ligue 1 og flere andre ligaer fra resten av verden. Du kan også se andre idretter som håndball, tennis og ishckey uten ekstra kostnad.