PSG – Bayern Munchen, kampen alle venter på

PSG slo Celtic 5 – 0 på bortebane, mens Bayern Munchen viste styrke mot Anderlecht og slo dem 3 – 0. Nå møtes kjempene for et toppoppgjør i Gruppe B for å vise hvem som er best.

Fem av seks Mesterligamøter har endt med hjemmeseier, betyr det av PSG sikrer seg 3 nye poeng, eller vil Bayern Muncehn bryte trenden?

Paris Saint-Germain – Bayern Munchen

20:45, den 27. september er det avspark i det som hittil er en av de mest spennende kampene i denne Champions League sesongen. Bayern Munchen gjester Parc des Prince, hvor de hittil ikke har tatt en eneste seier.

Forrige kamp på PSGs hjemmebane resulterte i 1 – 0 seier til vertene. Tre år tidligere, i 1997 endte møtet 3 – 1. De motsatte kampene endte 2 – 0 og 5 – 1 i Bayern Munchens favør. I 1994 tok PSG seieren i begge rundene, og det er eneste borteseier i dette oppgjøret, hittil. Nå, i 2017 har Bayern Munchen mulighet til å bryte forbannelsen på Parc des Prince, og ordne seg tre poengs ledelse til PSG. Men, blir det så enkelt?

Paris Saint-Germain

Psg har hadde frem til 2016 fire kvartfinaler på rad i Champions League, frem til de ble slått ut av Barcelona før de kom så langt i 2016/17-sesongen. På hjemmebane mot europeiske lag har de kun tapt en av de 43 siste kampene. Uten tap til tyske lag på hjemmebane kan Bayern Munchen vente seg tøff kamp om 3 viktige poeng fra Paris Saint-Germain på fransk gress. Og får vi se om det er Neymar eller Cavani som tar straffer for PSG når det gjelder som mest?

Bayern Munchen

Bayern har ikke utfordret franske klubber siden 2013, hvor de slo Lille med en scoring på straffe. Tyskerne har det med å komme seg til knock out rundene også, de sikter seg nå mot videre spill for 10. gang på rad. Bayern sikret seg plass i sesongens gruppespill ved å vinne sin 5. Bundesliga tittel på rad. Men, med 4 tap på sine siste 8 kamper på europeisk bortbane er det en tung utfordring som venter dem.

Odds på Champions League oppgjøret

Det er to topplag som møtes til dyst i denne Champions League kampen, og på bet365 er det Paris Saint-Germain på hjemmebane som er knepne favoritter om man sjekker oddsen. For en hjemmeseier får du nemlig 2.00 i odds, mens uavgjort gir deg 3.90. Klarer Bayern Munchen å snu trenden hvor PSG er uslåelige på hjemmebane venter det en utbetaling med 3.70 i odds. For å spille med denne oddsen må du være registrert på bet365. Det fikser du slik:

Hans Nielsen

248 Artikler