4 på rad for PSG og Anderlect?

PSG har hatt en fenomenal start på Champions League. Selv om Gruppe B også har sterke Bayern Munchen har pariserne klart å ordne seg 9 poeng på 3 kamper. Nå kommer returoppgjørene, og først ut er Anderlecht som ligger på sisteplass med 0 poeng.

Paris Saint-Germain – Anderlecht

PSG – Anderlecht møtes nå for fjerde gang i CL sammenheng og har spilt en treningskamp i 2011. Kampene har endt med to seire til PSG og to uavgjort. Det som er spesielt er at PSG aldri har vunnet over Anderlecht på Parc des Princes. Det skal etter alle solemerker endres i denne kampen.

Forrige møte på Constant Vanden Stock endte med 0 – 4 seier til PSG. Samme kamp ble spilt i Champions League 2013/4 og gruppespillkampen endte 0 – 5. Returen endte 1 – 1, så storseier til PSG på bortebane gir ingen garanti for seier i motsatt møte på hjemmebane.

PSG

Med 4 mål i snitt pr kamp i Gruppe B er det ingen tvil om at PSG er i storform. Første kamp gikk borte mot Cltic og endte 0 – 5. Oppfølgeren med 3 – 0 hjemmeseier mot Bayern Munchen er den sterkeste kampen så langt. Mot Anderlecht endte det som nevnt med 0 – 4 seier på bortebane.

I Ligue 1 går det også veien for PSG. På 11 kamper er formen 9 – 2 – 0 og de har 4 poengs ledelse på Monaco.

Paris Saint-Germain har ingen skadede spillere og det betyr at de kan plukke fra øverste hylle når de skal velge lag til kampen mot Anderlecht.

Anderlecht

Anderlecht står med 3 tap på rad i Champions League og kan hverken forvente videre spill der eller i Europaligaen når gruppespillet er ferdig. På de tre kampene har de sluppet nn 10 mål og har ingen scoringer. Det største tapet var det PSG som påførte de, og både Bayern Munchen og Celtic vant 3 – 0 over Anderlecht.

Ting går derimot bedre i Eerste Klasse A. Anderlecht har en forløpig 3. plass, men mangler hele 9 poeng på Club Brugge som har hatt en sterk start. Setter vi det opp mot forrige sesong hvor Anderlecht vant serien tyder likevel ting på at ikke alt er som det skal være for belgerne.

Senterbacken Kara gikk nylig ut med skade og det er ikke sikker når han kan komme tilbake, i tillegg mangler Anderlecht Andy Najar og Uros Spajic.

Odds på PSG – Anderlecht

Unibet er en bettingside som har et stort utvalg av odds på nett. Champions League er selvsagt ikke noe unntak. På kampen mellom PSG – Anderlecht er det selvsagt vertene som er soleklare favoritter, men du kan fortsatt få høy odds ved å plassere bets på live odds når kampen spilles. For å spille på Unibet live odds er det bare å følge disse trinnene:

Hans Nielsen

248 Artikler