Juventus kan ta sin første borteseier i gruppespillet mot Olympiakos

Olympiakos – Juventus
Karaiskakis
Champions League Gruppe D
Onsdag klokken 20.45

Juventus har et poeng ledelse på Sporting CP som skal spille borte mot gruppeleder Barcelona i siste runde av gruppespillet. At Barcelona er ubeseiret, og Olympiakos ikke har vunnet noen kamper i Gruppe D bør ikke være noen hvilepute for Juventus.

Olympiakos – Juventus

Det har endt med hjemmeseier i 5 av de 7 oppgjørene Olympiakos og Juventus har spilt siden 1999. For Olympiakos betyr det at de har formen 1 – 1 – 5, noe som ikke er veldig lovende. I det omvendte møtet på Juventus Stadion endte kampen 2 – 0 etter at Gonzalo Higuaín og Mario Mandžukić scorte i andreomgang.

Uten seire

Spillet i Gruppe D har vært en skuffelse for Olympiakos som nå står med kun et poeng etter å ha spilt fem runder uten seier. Formildende er det dog at de i forrige hjemmekamp spilte uavgjort mot Barcelona, noe som de sammen med Juventus er alene om å ha klart i denne gruppen.

På sine fem kamper har de scort 4 mål, noe som ikke er langt unna Juves 5, men med 11 mål mot, hvor Juventus har 5 mål mot seg skal det holde hardt å holde målet tomt i denne kampen selv om Olympiakos ikke har skader og kan velge blant sine beste menn.

Ingen borteseire

Juventus på sin side er ubeseiret på hjemmebane, men etter tap borte mot Barcelona i første runde og uavgjort borte mot Sporting CP er de ikke et utpreget sterkt bortelag. Forrige kamp mot Olympiakos scorte Mario Mandzukic et av de to målene, og Mandzukic leverte også det avgjørende målet mot Sporting CP som endte 2 – 1.

Problemet her er at Mario Mandzukic nå er skadet og det er usikkert om han kan starte. Med 2 mål er han sammen med Gonzalo Higuaín toppscorer for Juve i Champions League gruppespillet. Benedikt Höwedes og Stephan Lichtsteiner er også ute, men uten spilletid i Champions League er det av langt mindre betydning.

Olympiakos – Juventus odds

Juventus er soleklare favoritter på bettingsidene og odds på Juventus er 1,25. Men, dersom Juventus må starte uten toppscorer Mandzukic kan det være rom for overraskelser fra Olympiakos som viste styrke hjemme mot Barcelona sist. Skulle Olympiakos klare å stikke av med tre poeng vil de fortsatt ryke ut av Champions League, men det kan sikre deg en utbetaling på 15 ganger innsatsen. En uavgjort gir derimot 6,50 ganger pengene tilbake. For å plassere spill på den beste oddsen trenger du en spillerkonto på bet365 og det ordner du slik:

Hans Nielsen

248 Artikler