Monaco – Porto, reprise fra finalen i 2004?

1. runde av gruppespillet gikk ikke veien for noen med uavgjort og tap. Verst er det likevel for Porto som ligger sist i Gruppe G. Monaco – Porto har kun møttes en gang tidligere, nemlig i Champions League finalen 2004 hvor Porto tok seieren.

Champions League Finalen 2004

Arena Auf Schalke, Gelsenkirchen, 2004, Mourinhos Porto tar sin første ordentlige Champions League tittel etter å ha slått Monaco 3 – 0, 17 år etter å ha tatt en Europa Cup tittel hvor de møtte Bayern Munchen i finalen. Kampen blir den siste hvor det er Mourinho om leder laget, da han i juni samme år gikk over til Chelsea. Kampen har blitt omtalt som perfeksjon fra Portos side, selv om Monaco tidlig i kampen hadde flere muligheter. Helt frem til kapteinen Ludovic Giuly ble tatt av banen på grunn av skade.

Monaco – Porto

Dersom vi ser bort fra en treningskamp mellom Porto og Monaco i 2009, hvor Porto tok seieren 3 – 0, har det kun vært et møte mellom disse lagene tidligere.

Mot portgisere har Monaco vært uovervinnelige på hjemmebane, hvor de har vunnet to kamper og spilt en uavgjort. Legger man til bortekamper ser ting litt værre ut med formen 2 – 2 – 3. Sist Monaco spilte i Champions League var i forrige sesong, og da kom de seg til semifinalen hvor de ble slått ut av Juventus.

Porto har flere tidligere møter mot franske toppserielag, og kan vise til en sterk form med 12 – 6 – 5. Porto var også med i Champions League i forrige sesong. Som med Monaco fikk hadde også Juventus en finger med i spillet når Porto ble slått ut i 8. delsfinalene. Juventus tok nemlig seieren i begge møtene og gikk videre til finalen hvor de tapte mot regjerende mestere, Real Madrid.

Man kan trygt si at ingen av lagene har fått den starten de har håpt på og det skal gi motivasjon til å yte ekstra i gruppespillkampen som spilles på Stade Louis-II, kl 20:45, den 26. september. Porto må ha poeng for å kjempe seg opp fra sisteplassen, mens Monaco ligger farlig plassert på en delt andreplass etter poengdeling.

Spill på Monaco – Porto

Du kan spille både vanlig odds på nett og live odds på Champions League kampen mellom Monaco og Porto på bet365. Vil du ha tilgang til det største utvalget av live odds trenger du en spillkonto på bet365, det fikser du enkelt ved å følge disse trinnene:

Hans Nielsen

248 Artikler