Klopps første trepoenger i CL gruppespillet?

En ny uavgjort ble det også hjemme mot Manchester Unites på Lørdag, selv om det absolutt så ut som om Jöel Matip skulle sende Liverpool opp i ledelse. I Premier League ble det sesongens 4. uavgjort. I de ni siste kampene i alle konkurranser har Klopp og Liverpool kun vunnet en kamp. Nå er det vel på tide at Liverpool kan avgjøre.

Maribor – Liverpool

Slovenske Maribor befinner seg nederst i Gruppe E og har så langt tatt 1 poeng etter uavgjort mot Spartak Moskva på hjemmebane. Borte mot Sevilla gikk de på et 3 – 0 tap. I slovenske PrvaLiga går det derimot bedre for Maribor, hvor de ligger på 2. plass med 28 poeng, 8 seire og 4 uavgjort på 12 spilte kamper. Det har gitt de et solid overtak sammen med serielder Olimija Ljubljana som har 30 poeng. 3. plassen tilhører Rudar Velenje med 19 poeng.

Liverpool har et måls ledelse på Spartak Moskva i Gruppe E og ligger to poeng bak gruppeleder Sevilla. Det er langt fra nok til å være komfortabel med plasseringen. Sevilla møter også Spartak Moskva på bortebane samtidig. Dermed er det viktige poeng som det skal kjempes om på tirsdag kl 20:45. I Premier Leage har Liverpool også en del uavgjorter, og spesielt i de siste par kampene, hvor 3 av 5 kamper endte uavgjort. Liverpool har nå en 8. plass, men det er mulig å avansere siden Chelsea på 5. kun har en ledelse på 5 mål.

Lagene

Slovenerne stiller med sitt vanlige lag og har to skadede spillere, men disse har vært ute en stund.

Verre er det for Liverpool som fortsatt spiller uten Sadio Mane. Selv om Mane har vært ute i 7 kamper i Premier League har han rukket å score 3 mål er er Liverpools nestmest-scorende spiller. Mane er ventet tilbake i slutten av november dersom alt går som planlagt.

Odds på Maribor – Liverpool

Det finnes gode muligheter for spill på oddsen under Champions League Gruppespillet. Er du kunde på bet365 får du ikke bare tilgang til det beste utvalget av odds på nett, men du får også live oppdateringer på alle kampene, samtidig som du kan boltre deg i live odds. For å spille odds på bet365 trenger du en spillerkonto og det ordner du raskt slik:

Hans Nielsen

248 Artikler