Det er topp mot bunn i gruppe A når Man Utd tar i mot Benfica i kveld

Manchester United – Benfica
Old Trafford, Manchester
Tirsdag klokken 20.45

To uker etter at Manchester United vant 0-1 mot Benfica I Portugal er det tid for returmøte på Old Trafford. Vi gir deg siste nytt og forteller deg hvordan du får sett kampen med live stream.

Tatt null poeng så langt

Og tapet i det motsatte oppgjøret var Benficas tredje på tre forsøk i gruppespillet av årets Champions League, etter 1-2 hjemme for CSKA Moskva og 5-0-tap borte mot Basel.

Men med tre kamper igjen å spille er det fortsatt mye å spille for for de regjerende portugisiske seriemesterene. Det er seks poeng opp til Basel p andreplass og tre poeng opp til CSKA Moskva på plassen over.

Hjemmelaget satser på Champions League

Den plassen gir som kjent avansement i Europe League. Manchester United har førsteplassen i gruppen med ni poeng av ni mulige så langt.

Så det er lite trolig at Manchester United får muligheten til å gjenta suksessen fra Europa League forrige sesong, i år handler det om den gjeveste pokalen.

Vant viktig kamp i helgen

Etter det sure tapet for Huddersfield for to helger siden var det en svært viktig kamp for Manchester United denne helgen da de tok i mot tittelutfordrer Tottenham på hjemmebane.

Det så lenge ut til å ende med uavgjort og poengdeling, men da Lukaku stusser et utspark fra De Gea videre med hodet er innbytter Martial plutselig alene med keeper og er ikke vond å be da han får muligheten til å sikre United seieren.

Henger etter Porto

Sesongstarten til Benfica har vært god, men med to tittelurfordrere i Sporting CP og Porto som har fått en enda bedre start er presset på tittelurfordrer Benfica.

Etter ti serierunder er Benfica på en tredjeplass på tabellen med syv seire, to uavgjorte og 23 poeng. Sporting CP er på plassen forann med 26 poeng mens Porto leder så langt med 28 poeng.

Skader og suspensjoner

Eric Bailly var endelig tilgjengelig igjen for de røde djævlene i helgens Premier League-oppgjør etter fem kampers fravær, Men Rojo, Zlatan, Pogba, Fellaini og Carrick er fortsatt utilgjengelige.

For Benfica sin del er forsvarerene Andrea Almeida og Luisiao begge suspendert mens Douglas og Jardel mister kamper grunnet skader.

Tidligere møter

Som nevnt endte det forrige møtet mellom dem i dette gruppespillet med 0-1-seier til Manchester United i Portugal, og dette er det fjerde gruppespillet de to lagene er i samme gruppe i.

I 2005 endte det 2-1 i tilsvarende møte og 2-1 i Portugal, i 2006 endte de samme kampene 3-1 og 0-1 mens i 2011 endte det 2-2 og 0-1.

Hvordan ser du kampen?

Det er Viasat som har rettighetene til å sende Champions League i Norge, så kanalen vil være tilgjengelig på deres kanaler.

I dette tilfellet vil kampen bli sendt på Viasport1 og på deres live-streamingstjeneste Viaplay.

Odds for kampen hos bet365 er som følger:

Manchester United: 1.40

Uavgjort: 5.00

Benfica: 9.00

Plasser ditt bet og finn flere spillforslag til kampen fra bet365 her.

Eivind Myhre

Forfatter

Eivind har en stor forkjærlighet for norsk fotball spesielt, men har også stor interesse for Europacup-fotball, og da helst nivåene under Champions League. Skal han på kamp velger han Ferencvaros mot Aberdeen heller enn Barcelona mot Manchester United.

1488 Artikler