Manchester City – Shakhtar Donetsk, ny målfest i CL?

Manchester City er favoritter når de spiller sin andre gruppekamp i Mesterligaen denne sesongen. Både City og Shakhtar Donetsk vant kampen i forrige runde så dette ser ut til å bli en spennende kamp på Etihad Stadium.

Manchester City – Shakhtar Donetsk

City avsluttet forrige gruppekamp mot Feyenoord 4 – 0. Shakhtar Dontesk på sin side tok overraskende en 2 – 1 seier over Napoli. Gjør deg klar til det som kan bli en veldig spennende Champions League kamp.

The Sky Blues

Det er Manchester som dominerer på toppen av Premier League tabellen. Dominere gjorde City også i kampen mot Feyenoord hvor forsvarsspilleren John Stones satte 2 av målene. City har flere sultne måltjuver i form av Sergio Agüero og Gabriel Jesus som begge scorte et mål hver i kampen. 4 – 0 seieren er tidenes mest målrike seier for Manchester City noensinne i Champions league.

Manchester City har tidligere møtt et ukrainsk lag, nemlig Shakhtar rivalen Dynamo Kiev i både Europa League 2010/2011 og Champions League 2015/2016. Resultatet har vært blandet, med tilsammen 1 – 2 i førstnevnte og totalt 3 – 1 i Champions League.

Shaktar Donetsk

The Miners er et av to ukrainske lag som har tatt en UEFA tittel. Dette var UEFA Cupen i 2009. De dukker ofte opp i champions League og nå er de her igjen. Første kamp mot Napoli ble avsluttet 2 – 1 på hjemmebanen Donbass Arena. Når de nå spiller mot Manchester City for første gang er det ingen tvil om at det blir en tøff utfordring. Shakhtar Donetsk har nemlig aldri tatt en seier på engelsk gress.

Rask statistikk

Manchester City står ubeseiret på 13 siste kamper i Premier League mot Shakhtar Donetsks 7 siste kamper. Ser vi på bortebane for Shakhtar står de uten tap på de 26 siste kampene. Sergio Agüero har 6 mål på like mange kamper, mens Gabriel Jesus har 11 mål på 15 kamper i Premier League. Førstnevnte mangler 3 mål for å bli citys mestscorende spiller noensinne. Det som er sikkert er at Shakhtar har en stor oppgave mot seg når de møter Man City den 26. september på Etihad Stadium.

Bet på Manchester City – Shakhtar Donetsk

Kampen blir bedre med et bet og her kommer bet365 inn i bildet. Bookmakeren stiller med 1,20 for hjemmeseier til City, mens en ny overraskelse fra Shakhtar Dontesk kan gi deg 11,00 i odds. Bet365 stiler også med et stort utvalg av live odds på kampen. For å spille på bet365 trenger du en konto og det kan du ordne deg i en fei:

  • Gå til bet365.com
  • Registrer en konto
  • Gjør innskudd

Hans Nielsen

248 Artikler