Manchester United, uslåelige i Russland?

20:45, den 27. september møtes CSKA Moskva og Manchester United for å kjempe om poeng som vil forsterke ledelsen fra første runde. Man U har hverken tapt på VEB Arena eller for CSKA Moskva. Vil dette holde i deres 5 møte med russerne?

CSKA Moskva – Man Utd

I tidligere Mesterligamøter mot CSKA Moskva har Manchester United tatt med seg 4 poeng samlet i hver sesong. Først i gruppespillet i 2009/10 og så i 2015/16. I Champions League 2009/2010 endte møtene med seier til Manchester United på Veb Arena, før det ble poengdeling på Old Trafford. Både Man U og CSKA Moskva tok seg videre til kvartfinalene hvor begge lag ble slått ut. I 2015/16 sesongen ble begge lag slått ut i gruppespillet etter at Man U tok med seg 3 poeng fra Russland og delte poeng med CSKA Moskva i det motsatte møtet på Old Trafford.

CSKA Moskva

Det er 5. gang på rad at CSKA Moskva er med i Champions League 2017/18 gruppespillet, til sammen har de vært kvalifisert 11 ganger. Hittil i sesongen er russerne ubeseiret når det gjelder europeiske kamper, og de klarte å holde målet rent i de 4 første kampene. Den 5. kampen mot Benfica fikk de et mål mot seg, men vant likevel 2 – 1 på bortebane. Ser vi på europeiske hjemmekamper på VEB Arena kom de fra en svak periode med 5 tap på rad, før ting snudde i deres møte med AEK Athen i kvalikens 3. runde. For CSKA Moskva gjelder det å ta poeng for å sikre den gode starten i gruppespillet.

Manchester United

Man U har hittil vunnet Champions League 3 ganger, og er etter gruppespillets første runde på topp i Gruppe A, foran CSKA Moskva på grunn av målforskjell. I forrige sesong tok Manchester United tittelen i Europa League og gikk med det inn i det eksklusive selskapet sammen med Ajax, Bayern München, Chelsea og Juventus, som alle har vunnet de 3 forskjellige UEFA tittlene. United har vist sterk form på sine siste 5 europeiske cupkamper på bortebane med 3 seire og 2 uavgjort. Man Utd har sterk statistikk å vise til når det gjelder møter med russere. På Old Trafford kan de vise til 3 seire, 7 uavgjort og 1 tap. På bortebane er formen 1 – 4 – 0. Etter kun 1 runde spilt leder United med en målforskjell på to mål, og det er ingeting som skulle tilsi at Mourinho vil ha noe annet enn 3 poeng.

Bet på Champions League

Det er Manchester United som er favoritter hos bookmakeren bet365. Her kan du få oddsen 5.75, 3.80 og 1.70 for henholdsvis hjemme, uavgjort eller borteseier. Vil du gjøre den viktige kampen i gruppespillet mer spennende kan du spille odds på bet365:

Hans Nielsen

248 Artikler