Man U cruiser videre til Champions League

Manchester United – CSKA Moskva
Old Trafford
Champions League Gruppe A
Tirsdag klokken 20.45

Man United har ikke tapt for CSKA Moskva tidligere og har vunnet alle gruppespillkampene på Old Trafford. CSKA Moskva skal ha mye motivasjon å hente med like mange poeng som Basel, men med 5 mål i forskjell og Basel mot Benfica som ikke har vunnet en kamp skal det mye til for å gi forandringer på tabellen.

Manchester United – CSKA Moskva

Etter fem møter i Champions League 2009/10, 2015/16 og 2017/18 har Manchester United vist seg som en hard nøtt å knekke for CSKA Moskva. Det sterkeste resultatet de kan vise til er nemlig 3 – 3 uavgjort på Old Trafford i 2009. På de fem møtene har Man Utd formen 3 – 2 – 0, og den største seieren kom på bortebane i forrige møte i årets Gruppe A. Her endte kampen 1 – 4 til Manchester United.

Gruppeleder

Manchester United leder Gruppe A etter å ha vunnet alle kampene bortsett fra bortekampen mot Basel i sist runde. 12 poeng er riktig nok ingen komfortabel poengledelse siden både Basel og CSKA Moskva har 9 poeng. Bedre blir det om vi tar med målforskjellen. Manchester United har nemlig 8 mål i differanse, mot Basels 4 og CSKAs – 1. Dermed må noe utenkelig skje for at Man U ikke skal komme seg videre til sluttspillet i Champions League.

United kan også stille med fullt lag fra start. Eneste spiller som mangler er Michael Carrick. Carrick rakk å stille på benken i første runde av gruppespillet, men etter en skade i slutten av september befinner han seg som eneste spiller på skadelisten.

9 poeng

Med 9 poeng har CSKA en mulighet til å komme seg videre fra gruppespillet, men den sjansen er kun teoretisk. Basel ligger 5 mål foran og møter i denne runden Benfica som så langt ikke har vunnet en eneste kamp i Gruppe A.

Med 1 – 4 tap i første møte vil det også være tungt å hente 3 poeng borte på Old Trafford hvor Man U har vunnet alle sine 7 hjemmekamper i Premier League og 2 kamper i Champions League.

På toppen kommer 3 skader som fører til at målscoreren fra CSKA Moskva – Benfica, Georgi Schennikov ikke stiller. Det samme gjelder Aleksey Berezutski. Georgi Milanov som normalt stiller til start fra benken, men har spillertid i CL er også ute.

Odds på Manchester United – CSKA Moskva

Det er Manchester United som er klare favoritter hos bookmakerne og på bet365 får du 1,44 i odds på Manchester United seier. Uavgjort eller seier til CSKA gir deg 4,75 og 8,00 i odds. For å plassere dine bets med den beste oddsen trenger du bare å følge disse trinnene:

Hans Nielsen

248 Artikler