Endringer på gang i Gruppe A

Basel – Manchester United
St. Jakob Park
Onsdag klokken 20.45

Manchester United har vunnet det som er å vinne i gruppespillet. For Basel som ligger på 2. plass med kun målforskjell over CSKA Moskva kan onsdagens kamp være et steg nærmere utgang fra Champions League og videre spill i Europaligaen.

Basel – Manchester United

Det er 6. gang Basel og Manchester United møtes i Champions League-kamp. 1 – 2 – 2 har det endt i de kampene. På Old Trafford satte Fellaini inn første mål etter 35 minutter, mens Lukaku og Rashford fulgte opp med et mål hver i andre omgang.

Med fire spilte kamper og full pott i hver kamp er Manchester United så godt som sikret videre spill i Champions League, men det skal ikke være noen hvilepute i kampen mot Basel. Basel har på sin side kun to seirere vise til, det var 5 – 0 kampen hjemme mot Benfica og 0 – 2 borteserien over CSKA Moskva. Med 8 mål så langt i gruppespillet viser de at de fortjener en plass med videre, men med 5 mål mot seg er de langt fra favoritter til å henge med langt i sluttspillet. Her har også Manchester United briljert, så langt har de 10 mål og kun 1 mål mot seg. Det kom i det 90. minutt i bortekampen mot CSKA Moskva, hvor Man U vant 1 – 4.

Basel

Basel holder seg på topp i den sveitsiske Super League, men det er blandede resultater. Etter 15 kamper kan de fremvise 7 – 5 – 3, mens de har 5 – 2 – 1 på hjemmebane. Med 26 – 14 i mål er de også det nestmest scorende laget i ligaen, men toppscorerne Ricky van Wolfswinkel, Albian Ajeti og Kevin Bua har ikke hjulet stort i gruppespillet. Av disse er det kun Ricky van Wolfswinkel som kan vise til mål.

Basel har to spillere med skader, det er keeper Germano Vailati og forsvarer Omar Gaber. Ingen av disse har vært nærmere spill i denne sesongen enn Gaber som var med som innbytter på benken i forrige kamp mot Manchester United.

Man Utd

United fremviser lignende taket i Premier League som i Gruppe A. Etter 12 kamper har de formen 8 – 2 – 2 og har scoret 27 mål, mens de bare har 6 mot seg. Lukaku er en av de fem spillerne som deler 2. plass som mestscorende spiller i Premier League og han henger også med når det gjelder Champions League. 3 av målene er nemlig signert Lukaku.

Man U mangler også to spillere, men begge er uten spilletid i Champions League. Phil Jones har vært med på benken i to kamper. Michael Carrick har ikke fått være med.

Spill odds på Basel – Manchester United

Manchester United er favoritter i møtet med Basel, men en borteseier betaler fortsatt godt. Satser du og vinner på Man U får du 2,00 i odds, mens uavgjort gir deg 3,60. bet365 gir deg 3,60 i odds om Basel tar hjemmeseier. For å spille på oddsen kan du følge denne fremgangsmåten:

Hans Nielsen

248 Artikler