Liverpool – Spartak Moskva, oppgjør om viktige poeng

Liverpool – Spartak Moskva
Anfield
Champions League Gruppe E
Onsdag klokken 20.45

Det er ikke over før det er over. Gjestene Spartak Moskva mangler 3 poeng på Liverpool før dette oppgjøret. Med uavgjort i første møte vil en borteseier sikre videre spill i Champions League. For Liverpools del betyr det at de kan ende opp i Europaligaen. Mye står på spill i denne kampen.

Liverpool – Spartak Moskva

Liverpool har overtaket etter 1 – 1 seier i forrige møte og leder med 3 poeng over Spartak Moskva som ligger på tredjeplass og har for øyeblikket en plass i Europaligaen sikret. På oppsiden er det derimot Spartak Moskva som har muligheter. Mellom Liverpool og Spartak ligger Sevilla med 8 poeng, og Sevilla møter Maribor som bør gi overkommelig motstand for spanjolene. Det betyr at Spartak kan sikre seg videre spill i Champions League om de sikrer seg tre poeng mot Liverpool.

Liverpool og Spartak Moskva møttes også i Champions League 2002/03, og her briljerte Liverpool med 5 – 0 hjemme og 1 – 3 borte, men det er lenge siden.

Gruppeleder

Det å være gruppeleder i Gruppe E gir faktisk ikke garanti for annet enn en plass i Europaligaen. Men, Liverpool er ubeseiret på sine fem kamper. På Anfield åpnet de med 2 – 2 mot Sevilla og fulgte på med 3 – 0 over Maribor.

Liverpool har et par spillere ute, men siden dette ikke er spillere som har vært med på CL kamper betyr det at Klopp kan velge fra første rekke.

Kan Spartak hente nok poeng?

1 – 3 – 1 er formen til Spartak Moskva, men en uavgjort mot Liverpool vil ikke være godt nok dersom målet er videre spill i Champions League. Spartaks eneste seier kom på hjemmebane mot Sevilla i en kamp som endte 5 – 1. Så overraske er noe russerne kan.

Som Liverpool mangler også Spartak spillere, og det er Dmitri Kombarov som spiller venstre midtbane som ikke stiller. Etter å ha fått med seg 4 av de 5 kampene i gruppespillet er han nå ute med knukket ribbein.

Odds på Liverpool – Spartak Moskva

Liverpool odds er på 1,22 og det er ingen tvil om hvem som er favoritter i dette oppgjøret, men som alltid, det er rom for overraskelser. Skulle Spartak Moskva klare å ta seg videre til Champions League med en seier over Liverpool får du 11 ganger innsatsen. En uavgjort betaler derimot 8,00 i odds. For å spille på bet365 som tilbyr denne oddsen trenger du bare å følge disse trinnene:

Hans Nielsen

248 Artikler