Liverpool med enkel motstand i Champions League onsdag

Liverpool – Maribor
Anfield stadion
Onsdag klokken 20.45

Liverpool ga Maribor juling på bortebane når lagene møttes for to uker siden, og ingenting annet enn det samme forventes onsdag kveld på Anfield.

Null – syv

Juling er et mildt ord å bruke om hva som skjedde Stadion Ljudski vrt for omtrent to uker siden, de engelske rødtrøyene ga seg ikke før det sto 0-7 på skjermen.

Målene ble scoret av Roberto Firmino x2, Philippe Coutinho, Mohamed Salah x2, Alex Oxlade-Chamberlain og Trent Alexander-Arnold.

Har havnet bakpå i Premier League

Til tross for en 3-0-seier hjemme mot Huddersfield på lørdag har Liverpool havnet på bakleksen i Premier League etter ti spilte serierunder.

De tre foregående kampene før det var endte alle uten Liverpool-seier og opp til Manchester City på førsteplass er det allerede hele 12 poeng.

Men det har kun blitt to tap så langt, og om Klopp blir dyktigere til å få laget til å avgjøre kamper skal det ikke bli noe problem å være med å kjempe om en topp-fire plassering.

Tett i toppen

Den slovenske serien, PrvaLiga er allerede fjorten serierunder gammel, og Maribor har fått en meget god start på sesongen, i det minste i den hjemlige serien.

På de fjorten serierundene har laget vunnet ti og spuilt fire uavgjorte, i tillegg har laget scoret 26 mål og kun sluppet inn åtte.

Men det er bare nok til en andreplass så langt, for rivalene i Olimpija Ljubljana har nemlig vunnet og spilt uavgjort i like mange ganger, men scoret fem mer og sluppet inn to færre mål.

Skader og suspensjoner

Dejan Lovren må trolig stå over etter at han måtte avbryte oppvarmingen før helgens oppgjør mot Huddersfield i Premier League.

Philippe Couthino er usikker grunnet et hofteproblem, mens Sadio Mane (hamstring), Adam lallana (lår) og Nathaniel Clyne (rygg) alle må stå over.

For Maribor sin del er det to spillere som ikke er tilgjengelig for onsdagens bortekamp mot Liverpool, det er Denis Sme og Luka Zahovic.

Hvordan ser du kampen i Norge?

Det er Viasat som har rettighetene til å sende Champions League i Norge og kampen vil derfor være tilgjengelig via deres kanaler.

Ønsker du å se kampen på tv så vil den bli vist på Viasport 2, og om du ønsker å live streame den vil den være tilgjngelig på Viasats egen live-streamingstjeneste, Viaplay.

Odds for kampen hos bet365:

Liverpool: 1.04

Uavgjort: 21.00

Maribor: 51.00

Kampstart er klokken 20.45.

Eivind Myhre

Forfatter

Eivind har en stor forkjærlighet for norsk fotball spesielt, men har også stor interesse for Europacup-fotball, og da helst nivåene under Champions League. Skal han på kamp velger han Ferencvaros mot Aberdeen heller enn Barcelona mot Manchester United.

1488 Artikler