Juve – Olympiakos, hjemmefavoritter på viktig poengjakt

Olympiakos har et tøft, men viktig møte foran seg, 27. september, 20:45 møtes nemlig Juventus og Olympiakos for 7. gang i Champion Legaue sammenheng. Møtene hittil har endt 4 – 1 – 1 i Juves favør. Nå er begge nederst i Gruppe D uten poeng. Juventus er sterke hjemmefavoritter, og de har også en viktig oppgave foran seg med å løfte seg opp fra bunnen.

Juventus – Olympiakos

Juventus tapte 0 – 3 mot Barcelona på Camp Nou, mens Olympiakos gikk på et smertelig 2 – 3 hjemmetap mot Sporting CP, hvor sistnevnte scorte alle målene i løpet av første omgang. Denne starten har sendt Juventus til bunns i gruppen, og Olympiakos har en knepen ledelse på målforskjell.

I løpet av 10 tidligere møter har Juventus vunnet 6 av dem, spilt to uavgjort og to tap mot Olympiakos, ser vi kun på hjemmebane har de vært uslåelige for Olympiakos. I Mesterligasammenheng gikk Juventus på et tap mot Olympiakos i første møte i 2014/2015 sesongen, det ble rettet på når de senere vant 3 – 2. Olympiakos ble her slått ut i gruppespillet, Juventus spilte seg videre til finalen hvor de tapte mot Barcelona etter å ha slått ut Real Madrid i semifinalen.

Juventus

Det er ingen tvil om at det er Juventus som er favoritter før møtet på Allianz Stadium. Juventus gjorde rent bord mot Monaco i forrige sesongs Champions League semifinale, og møtte Real Madrid i finalen hvor de tapte 1 – 4. Forrige tap i UEFA sammenheng på hjemmebane var mot Bayern Munchen i 2013, siden den gang har de gått 23 kampen ubeseiret på Allianz Stadium. Juventus har en sterk statistikk å vise til i både på hjemmebane og i UEFA sammenheng. Det er ingen tvil om at grekerne skal få bryne seg i dette møtet.

Olympiakos

Det er 18. gang Olympiakos er med i gruppespillet og i fjor var føste gang siden 2011 de ikke var med på dette. I forrige sesong spilte Olympiakos seg til 8. dels finalene I Eurpoa League hvor de ble slått ut av Besiktas. Hittil i sesongen er Olympiakos ubeseiret på bortebane når det gjelder europeiske kamper med seire mot Partizan Beograd og Rijeka i CL kvaliken. Forrige møte mot Juve gikk som kjent ikke i grekernes favør, og statistikken for bortekamper mot italienere i Serie A er heller ikke bare lystig lesning med formen 3 – 1 – 7.

Bet på Juventus – Olympiakos

bet365 har Juventus som favoritter før kampen starter. For hjemmeseier mot Olympiakos får du den 26. september en odds på 1.16. Uavgjort og borteseier gir deg 9.00 og 26.00 i odds. For å spille odds på Juventus trenger du en konto på bet365. Det fikser du enkelt slik:

Hans Nielsen

248 Artikler