CL-debutantene Young Boys i knallform før møtet med Manchester United onsdag

Det er en svært tøff oppgave som venter de regjerende sveitsiske mesterne på hjemmebanen i Bern. Manchester United har sett ustabile ut i starten av sesongen, men tok en sterk borteseier mot Watford i helgen, i en kamp Lukaku spesielt så ut til å være i meget god form.

Young Boys – Manchester United
Stade de Suisse Wankdorf, Bern
Champions League, gruppe H
Onsdag klokken 21:00

Lukaku var også i god form for Belgia i landslagspausen forrige uke, og sveitserne skal spesielt se opp for den storvokste spissen. Men han er stort sett den eneste Manchester United-spilleren som har levd opp til forventningene så langt denne sesongen. Det har blitt to tap i ligaen allerede, blant annet 0-3 hjemme for Tottenham, men de to siste ligakampene har endt med seier, begge to på bortebane.

Men om Manchester Uniteds form er oppadgående har den vært glimrende allerede fra første kamp for kampens hjemmelags del. Young Boys står med seks seire av seks mulige så langt i den sveitsiske toppserien, og en målforskjell på hele 19-4. I Champions League-playoffen ble det 3-2 sammenlagt over to kamper mot kroatiske Dinamo Zagreb.

Lagnyheter

Young Boys må klare seg uten stortalentet Jordan Lotomba, Pedro Teixeira, nykommeren Sandro Lauper og Gregory Wüthrich, som alle er ute med diverse skader.

Manchester United og José Mourinho har ingen nye skader å forholde seg til i troppen, men Antonio Velencia kommer ikke til å spille. Han har nettopp kommet tilbake fra skade, og Mourinho vil ikke ta noen sjanser med kunstgressunderlaget til Young Boys. Luke Shaw er klar for spill igjen etter hjernerystelsen han pådro seg i landslagspausen.

TV og live stream

Champions League vil denne sesongen bli sendt på både Viasat og TV2 sine plattformer. Akkurat denne kampen vil være mulig å se flere steder. Den vil bli vist på TV2 Sport Premium 2, Viasport 1 og på Viaplay på nett. Det er dessverre få andre muligheter til å se kampen, som for eksempel bookmakere.

Oddstips

Young Boys har sett friske ut i starten av sesongen der de har vunnet det som har vært mulig å vinne, og det hadde ikke vært første gang Manchester United tapte mot sveitsisk motstand. Selv i bedre United-perioder har laget slitt når de har besøkt det kystfrie landet sentralt i Europa (les: Basel). Nå ser i tillegg engelskmennene litt rustne ut, og vi tror Mourinho drar ned dit med en defensiv innstilling.

Vi går for en dobbelsjanse, 1X (hjemmeseier eller uavgjort), til 2.28 i odds hos Unibet!

Du spiller her!

Eivind Myhre

Forfatter

Eivind har en stor forkjærlighet for norsk fotball spesielt, men har også stor interesse for Europacup-fotball, og da helst nivåene under Champions League. Skal han på kamp velger han Ferencvaros mot Aberdeen heller enn Barcelona mot Manchester United.

1488 Artikler