Real madrid starter jakten på sin fjerde strake CL-tittel hjemme mot Roma

Det er ikke kun Real Madrid som har mistet en av nøkkelspillerne fra forrige sesong, også Roma har solgt kanskje den viktigste spilleren fra semifinalebragden i vår. Keeper Alisson gikk i sommer til Liverpool, og det italienske hovedstadslaget har hentet inn svenskenes VM-keeper Robin Olsen fra FC København.

Real Madrid – AS Roma
Santiago Bernabeu, Madrid
Champions League, gruppe G
Onsdag klokken 21:00

Vi får altså en kamp mellom to av semifinalistene fra forrige sesongs utgave av Champions League allerede i den første gruppespillskampen. Roma møtte Liverpool over to oppgjør og måtte se seg slått hele 2-5 i den første kampen på Anfield, men med 4-2 hjemme ble det slutt et knepent 6-7-tap sammenlagt.

Real Madrid klarte «kun» 2-2 i sin hjemmekamp i semifinalen i fjor, mot Bayern München. Men takket være 2-1 borte var det klart for den tredje finalen på rad for «Los Blancos». Der møtte de selvsagt Liverpool, og selv om engelskmennene kjempet hardt var det sjelden tvil om hvem som kom til å stikke av med pokalen, og det endte til slutt med 3-1 til Real Madrid etter blant annet to tabber av daværende Liverpool-keeper Loris Karius.

I hjemlige serie har ikke Roma fått den beste starten denne sesongen, og etter fire serierunder ligger hovedstadslaget på en niendeplass etter kun én seier og ett tap. I helgen ble det 2-2 hjemme mot Chievo, mye takket være en meget god redning av Robin Olsen helt på tampen av kampen.

Real Madrid klarte også bare uavgjort i helgens serierunde, 1-1 borte mot Athletic Bilbao. Det var dog de hvitkleddes første poengtap så langt i La Liga, og én uavgjort og tre seire sørger for at det er to poeng opp til ligaleder Barcelona etter fire spilte seriekamper.

Lagnyheter

Det er faktisk ikke meldt om en eneste skade i Real Madrid-troppen, og vil trolig se et helt toppet lag fra start, med både Bale, Benzema og Isco.

For Roma sin del er Javier Pastore ute med en hofteskade, men ellers er også bortelagets tropp så å si fri for skader.

TV og live stream

Champions League vil denne sesongen bli sendt på både Viasat og TV2 sine plattformer. Denne kampen kommer til å bli sendt på TV2 Sport Premium 1 og på de to strømmetjenestene TV2 Sumo og Viaplay.

Oddstips

Real Madrid er selvsagt ganske klare favoritter i dette oppgjøret, og oddsen for hjemmeseier er så lav som 1.34 hos for eksempel Unibet. Har man troen på borteseier får man hele 9.50 ganger pengene tilbake.

Vi tror, akkurat som bookmakerne, at dette ender med hjemmeseier. Dog er det ikke veldig lukrativt å spille på, så vi velger et annet spill. Karim Benzema har sett meget frisk ut i starten av denne sesongen, og ser ut til å ha hatt godt av Ronaldos overgang til Juventus. Vi spiller dermed på at Benzema scorer til 1.96 i odds hos Unibet.

Spill her!

Eivind Myhre

Forfatter

Eivind har en stor forkjærlighet for norsk fotball spesielt, men har også stor interesse for Europacup-fotball, og da helst nivåene under Champions League. Skal han på kamp velger han Ferencvaros mot Aberdeen heller enn Barcelona mot Manchester United.

1487 Artikler