Det forventes offensiv fotball når Jürgen Klopps Liverpool i kveldgjester Napoli

Napoli klarte bare 0-0 borte mot Røde Stjerne i den første kampen, mens Liverpool tok en meget viktig seier 3-2-hjemme mot Paris Saint-Germain.

Napoli – Liverpool
Stadio San Paolo, Napoli
Champions League, gruppe C
Onsdag klokken 21:00

Og med tanke på at både Liverpool og PSG kommer til å få med seg tre poeng fra Beograd er det uhyre viktig for Napoli å ta minst ett poeng hjemme mot Liverpool i dag, aller helst tre.

Napoli var i gruppespillet i Champions League også forrige sesong, men på grunn av den gode posisjonen de bygget seg opp i starten av Serie A forrige sesong ble det nedprioritert.

Etter flere kamper med et nokså reservepreget mannskap ble det til slutt en tredjeplass i gruppen, og Juventus ble også for sterke i Serie A, nok en gang.

Også i helgen, da de resterende Serie A-mesterne vant 3-1 over Napoli på Juventus stadion. Det sørget for at Juventus fikk en seks poengs luke ned til Napoli på andreplass etter syv spilte serierunder.

Liverpool på sin side gjestet Stamford Bridge og Chelsea til toppkamp i Premier League. Den kampen endte 1-1, og Liverpool er dermed på delt førsteplass med Manchester City, to poeng foran nettopp Chelsea. Det er spilt syv serierunder også i Premier League.

Lagnyheter

Det er ikke forventet at Jürgen Klopp gjør store forandringer i startelleveren, men en Sturridge som viser god form for tiden kan åpne opp for å hvile Salah, Firmino eller Mane, med tanke på at Manchester City venter i Premier League i helgen.

Napoli-trener Carlo Ancelotti må bestemme seg for om han skal bruke Dries Mertens eller Arkadiusz Milik på topp ved siden av Lorenzo Insigne, som allerede er kun tre mål bak antallet han scoret i hele forrige sesong, og selvsagt selvskreven på laget.

Alex Meret, Faouzi Ghoulam, Amin Younes og Vlad Chiriches er alle utilgjengelige for vertene.

Forventede lagoppstillinger

Napoli: Ospina; Hysaj, Albiol, Koulibaly, Rui; Callejon, Allan, Hamsik, Zielinski; Insigne, Mertens

Liverpool: Alisson; Alexander-Arnold, Gomez, Van Dijk, Robertson; Milner, Henderson, Keita; Salah, Firmino, Mane

TV og live stream

Det er Viasat og TV2 som har rettighetene til å sende Champions League denne sesongen, og denne kampen er tilgjengelig på Viasat Sport 1 og på strømmetjenesten Viaplay.

Oddstips

Dette er en kamp som det er sannsynligheter for at det kan ende med både hjemmeseier, borteseier og uavgjort. Det er to angripende lag, og det store garantier for at det kan komme både ett, to og flere mål.

Vi tror det raskt kan bli flere, og går derfor for over 3,5 mål til ganske så fine 2.95 i odds hos Unibet

Spill her!

Eivind Myhre

Forfatter

Eivind har en stor forkjærlighet for norsk fotball spesielt, men har også stor interesse for Europacup-fotball, og da helst nivåene under Champions League. Skal han på kamp velger han Ferencvaros mot Aberdeen heller enn Barcelona mot Manchester United.

1488 Artikler