Tottenham gjester Manchester City på Etihad stadion

manchester city tottenham spilltips live stream

Begge lag imponerte stort mot tysk motstand i den forrige runden. Tottenham slo ut Borussia Dortmund med 4-0 mens Manchester City vant hele 10-2 sammenlagt over Schalke 04.

Manchester City – Tottenham Hotspur
Etihad stadion, Manchester
Champions League, kvartfinaler
Onsdag klokken 21:00

Begge lag imponerte mot tysk motstand i forrige runde. Tottenham slo ut Borussia Dortmund med 4-0. Manchester City vant hele 10-2 sammenlagt over Schalke 04.

Også forrige sesong møtte Manchester City engelsk motstand i kvartfinalen, da de tapte mot Liverpool med 1-5 sammenlagt. Tottenham har vært i kvartfinale en gang før, de tapte 0-5 sammenlagt mot Real Madrid tilbake i 2011.

Manchester City ligger på andreplass i Premier League. Med en kamp til gode er de to poeng bak Liverpool. Tottenham følger på plassen bak, men Pochettinos menn er hele 16 poeng bak City i serien, og skal derfor konsentrere seg med å holde lagene bak seg på tabellen på avstand.

Dagens hjemmelag vant 1-0 da lagene møttes i London i høst. På lørdag, kun to og ett halvt døgn etter dette oppgjøret, møtes de igjen samme sted i Premier League. Tottenham kan jo egentlig bare slå opp telt på matten på Etihad Stadium.

Skadeoppdateringer

Et skår i gleden for Spurs er det at Harry Kane har pådratt seg en skade, og superspissen kan fort være ute resten av sesongen. Dele Alli har pådratt seg et brudd i venstrehånda og er sannsynligvis også ute her. Det hjelper heller ikke for bortelaget at Lamela er ute med hamstringskade.

Det er ikke store skadebekymringer for Pep sin del, men både Benjamin Mendy og De Bruyne har vært småskader, og vil trolig derfor starte kampen på benken for vertene.

Forventede lagoppstillinger

Manchester City: Ederson; Walker, Otamendi, Laporte, Zinchenko; De Bruyne, Fernandinho, D.Silva; Bernardo, Aguero, Sterling

Tottenham Hotspur: Lloris; Alderweireld, Sanchez, Vertonghen; Trippier, Sissoko, Winks, Rose; Eriksen, Lucas; Son

Spilltips: City vinner + Over 2.5 mål

Med tanke på alle skadene i Spurs-troppen, kan det se ut som det skal bli svært tøft for gjestene i kveld. Men både Moura og Son har vist at de har kvaliteter til å gjøre savnet av Kane minimalt. Dog er dette City-laget så og si skadefritt, og det kryr av offensive valg for Pep å velge i.

Med både Aguero, Sane og Bernardo Sila var start, klarer vi ikke se City ikke score både 2 og 3 mål, og trolig vinne dette oppgjløret.

City-seier pluss over 2.5 mål gir fine 1.75 i odds hos Betsson!

TV og live stream

TV 2 og Viasat deler I år på rettighetene til å vise Campions League. Dette oppgjøret kommer til å være tilgjengelig på kanalen TV 2 Sport 1, og på strømmetjenestene TV 2 Sumo og på Viaplay.

Eivind Myhre

Forfatter

Eivind har en stor forkjærlighet for norsk fotball spesielt, men har også stor interesse for Europacup-fotball, og da helst nivåene under Champions League. Skal han på kamp velger han Ferencvaros mot Aberdeen heller enn Barcelona mot Manchester United.

1488 Artikler