Liverpool eller PSG skal tirsdag gå på sitt første poengtap for sesongen

Begge de to klubbene har startet ligasesongen med fem seire av fem mulige, og topper sine respektive hjemlige ligaer. En eventuell vinner av kampen får en god start i gruppen som også består av Napoli og Røde Stjerne.

Liverpool – Paris Saint-Germain
Anfield stadion, Liverpool
Champions League, gruppe C
Tirsdag klokken 21:00

Liverpool er, sammen med Chelsea, de eneste lagene som enda ikke har avgitt poeng i Premier League denne sesongen, og etter fem serierunder topper laget fra Mersey-side tabellen, to poeng foran regjerende mester Manchester City.

I helgen hadde klubben sin tøffeste oppgave så langt da Tottenham ventet på Wembley i London, men rødtrøyene vant til slutt 2-1 etter mål av Wijnaldum og Firmino.

Også PSG har vært umulig å stjele poeng fra i ligaen så langt, og de regjerende franske mesterne troner alene på topp etter fem serierunder, fem poeng foran Marseille, fredag ble Ole Kristian Selnæs og Saint-Étienne slått hele 4-0 i Paris.

De to klubbene har ikke møtt hverandre siden 1997, og dobbeltmøtet i semifinalen av UEFAs cupvinnercup er de to eneste gangene Liverpool og PSG har møttes. Det endte den gang 3-0 i Paris og 2-0 i Liverpool.

Lagnyheter

Liverpool har selvsagt Alex Oxlade-Chamberlain fortsatt ute resten av sesongen, i tillegg er Dejan Lovren og Adam Lallana ute med skader til henholdsvis slutten av måneden og til helgen.

For PSG sin del er flere sentrale spillere ute med skader og karantener. Dani Alves, Layvin Kurzawa og Lassana Diarra er alle ute med skader mens Gianluigi Buffon og Marco Veratti må stå over grunnet karantene.

TV og live stream

Champions League vil denne sesongen bli sendt på både Viasat og TV2 sine plattformer. Denne kampen kan du få sett på TV2 Sport 1 eller TV2 Sumo og Viaplay på nett.

Oddstips

Det er to av de fremste formlagene i europeisk toppfotball som møtes på Anfield tirsdag kveld, og det er svært vanskelig å skille dem fra hverandre. De åpenbare spillene, som for eksempel at begge lag scorer, er heller ikke spesielt spillvennlig.

Vi går derfor for noe mer utradisjonelt og spiller på at PSG scorer mer enn to mål til en ganske OK odds på 2.06 hos Unibet.

PSG til å score mer enn 1,5 mål: 2.06 i odds hos Unibet.

Eivind Myhre

Forfatter

Eivind har en stor forkjærlighet for norsk fotball spesielt, men har også stor interesse for Europacup-fotball, og da helst nivåene under Champions League. Skal han på kamp velger han Ferencvaros mot Aberdeen heller enn Barcelona mot Manchester United.

1488 Artikler