Vinn eller forsvinn for Liverpool mot Napoli på Anfield tirsdag kveld

Liverpool Napoli spilltips og odds

Liverpool må vinne 1-0 eller med to mål eller mer hjemme mot Napoli fredag kveld, eller få hjelp av Røde Stjerne i deres kamp hjemme mot Paris Saint-Germain.

Liverpool – Napoli
Anfield stadion, Liverpool
Champions League, gruppe C
Tirsdag klokken 21:00

Før de siste kampene i gruppen tirsdag, ser tabellen slik ut:

Gruppe C før siste kamp

Det er innbyrdes oppgjør som skiller lagene som havner likt poeng, dernest målforskjell, mål for og mål mot innbyrdes. Om det er helt likt innbyrdes vil det være målforskjell og mål scoret totalt i gruppen som teller.

Napoli vant sin hjemmekamp mot Liverpool 1-0, og dermed vil Liverpool avansere på bedre målforskjell i gruppen om de skulle klare 1-0 på Anfield tirsdag kveld. Vinner Liverpool 2-0 eller mer er det engelskmennene som går videre med bedre målforskjell og flere scorede mål innbyrdes.

Om det kun skulle ende med 2-1, 3-2 osv er Liverpool avhengig av Røde Stjerne-seier hjemme mot PSG, da PSG havner over Liverpool takket være flere scorede bortemål innbyrdes om dem og Liverpool havner på samme poengsum.

Liverpool var et av finalelagene forrige Champions League-sesong, og det vil være en nokså stor overraskelse om de ikke går videre, til tross for at det er en av de tøffeste gruppene denne sesongen.

Napoli kommer fra en komfortabel 4-0-seier hjemme mot Frosinone denne helgen og er laget som befinner seg nærmest suverene Juventus på Serie A-tabellen. Liverpool på sin side knuste Bournemouth 4-0 borte, og tok over tabelltoppen i Premier League takket være Chelseas seier over Manchester City søndag.

Mer fra Champions League: Tottenham med tøff oppgave borte mot Barcelona

Lagnyheter

Liverpool har Alex Oxlade-Chamberain, Joe Gomez og Nathaniel Clyne garantert ute, mens Dejan Lovren, Adam Lallana og Dominic Solanke er tvilsomme. Kaptein Jordan Henderson kan være tilbake fra start, men han har tøff konkurranse fra Wijnaldum, Fabinho Keita og Milner.

For Napoli sin del er Vlad Chiriches og Simone Verdi ute med skader, og trener Carlo Ancelotti hadde mulighet til å spare flere førstelagsspillere i helgens serierunde.

Forventede lagoppstillinger

Liverpool: Alisson; Arnold, Matip, Can Dijk, Robertson; Henderson, Wijnaldum; Shaqiri, Firmino, Mane; Salah

Napoli: Ospina; Hysaj, Albiol, Koulibaly, Rui; Callejon, Allan, Hamsik, Zielinski; Mertens, Insigne

⚡#MondayMotivation ? #ForzaNapoliSempre #UCL

Et innlegg delt av SSC Napoli (@officialsscnapoli)

TV og live stream

TV2 og Viasat deler på rettighetene til årets Champions League, og denne kampen kommer til å være tilgjengelig på TV-kanalen TV2 Sport 1 og på strømmetjenesten Viaplay.

———————————————————————————–

Spilltips: Liverpool-seier + begge lag scorer

Liverpool skal vinne denne, og er også relativt klare favoritter. Bakover har de sett gode ut hele sesongen, spesielt i hjemlig liga, og nå begynner det virkelig å stemme fremover også.

Men også Napoli før få med seg noe her, og om et av lagene scorer tidlig vil vi få en meget spennende og offensiv kamp. VI føler oss trygge på at begge lag scorer, og tror Liverpool stikker av med seieren hjemme foran «the Kop».

Vi går for Liverpool-seier i tillegg til at begge lagene scorer til oddsen 2.88 hos Unibet!

Spill her!

Eivind Myhre

Forfatter

Eivind har en stor forkjærlighet for norsk fotball spesielt, men har også stor interesse for Europacup-fotball, og da helst nivåene under Champions League. Skal han på kamp velger han Ferencvaros mot Aberdeen heller enn Barcelona mot Manchester United.

1487 Artikler