Liverpool med «umulig» oppgave hjemme mot Barcelona i kveld

Liverpool Barcelona spilltips

Liverpool sto for et aldri så lite comeback i helgen da Origi sørget for 3-2-seier borte mot Newcastle i Premier League etter at Liverpool hadde gitt fra seg ledelsen hele to ganger i løpet av kampen.

Men det blir peanøtter i forhold til det klubben må prestere i kveld for å avansere til sin andre finale i Champions League på rad. De rødkledde må score fire mål mot Barcelona for å avansere etter 90 minutter.

Liverpool – Barcelona (0-3)
Anfield stadion, Liverpool
Champions Leagues semifinaler
Tirsdag klokken 21:00

I fjor vant Barcelona 4-1 hjemme mot Roma i kvartfinalene, men det var til slutt Roma som møtte Liverpool i semifinalen etter at de vant 3-0 på hjemmebane mot katalanerne, så ingenting er umulig.

Og man skal bare to år tilbake for å finne det største comebacket i turneringens historie, og det var det Barcelona som sto for. Når de tapte hele 0-4 i Paris, for så å finne hele 6-1 på hjemmebane i returmøtet.

Barcelona scoret den gangen mål i det 88., 91. og 95 spilleminutt (!), og vant dermed 6-5 sammenlagt over laget fra Frankrikes hovedstad i 8-delsfinalene for to sesonger siden.

Det ble et 0-2-tap for Celta Vigo i serien i helgen i en kamp der Barcelona hvilte brorparten av stjernespillerne siden. Det er med andre ord et godt uthvilt Barca-lag som venter et skadeskutt Liverpool-lag på motsatt banehalvdel i kveld.

Forventede lagoppstillinger

Liverpool: Alisson; Alexander-Arnold, Matip, Van Dijk, Robertson; Henderson, Fabinho, Wijnaldum; Shaqiri, Origi, Mane

Barcelona: Ter Stegen; Roberto, Pique, Lenglet, Alba; Rakitic, Busquets, Vidal; Messi, Suarez, Coutinho

TV og Live stream

TV 2 og Viasat deler på rettighetene til Champions League denne sesongen, og dette oppgjøret kommer til å bli sendt på TV 2s hovedkanal, TV 2 Sport 1 og på strømmetjenestene TV 2 Sumo og Viaplay.

Spilltips: Barcelona vinner

Vi hadde egentlig stor tro på at Liverpool kunne vinne dette oppgjøret, selv uten Roberto Firmino, som det ble klart tidlig at ikke ville rekke oppgjøret. Men nå er det klart at også Mohamed Salah må stå over, og da begynner det å se tynt ut for kveldens hjemmelags del.

Barcelona var knusende effektive forrige uke, mye takket være Messi, som helt klart er meget innstilt på å vinne årets utgave av Champions League.

Vi tror han sørget for at Barcelona må overbevisende vis kvalifiserer seg for sin første finale siden 2015.

Og når oddsen på borteseier i kveld både er høyere enn Liverpool sin, og på fine 2.70, slår vi til.

Spill på at Barcelona vinner til 2.70 i odds hos Betsson!

Eivind Myhre

Forfatter

Eivind har en stor forkjærlighet for norsk fotball spesielt, men har også stor interesse for Europacup-fotball, og da helst nivåene under Champions League. Skal han på kamp velger han Ferencvaros mot Aberdeen heller enn Barcelona mot Manchester United.

1487 Artikler