Borussia Dortmund tar i mot tittelholderne Real Madrid

Tirsdagens viktigste kamp i Champions League gruppespillet er Borussia Dortmund – Real Madrid. Tittelholderne har ikke slått de gule på Westfalenstadion bortsett fra i en treningskamp i 2009. Det er en viktig kamp med mye prestisje som venter oss.

Borussia Dortmund – Real Madrid

For andre år på rad er lagene i samme gruppe og i andre runden av gruppespillet møtes Borussia Dortmund og Real Madrid. Dortmund tapte første runde i gruppespillet mot Tottenham, mens Real Madrid slo APOEL Nikosia 3 – 1. Det betyr at det for tyskerne er vktige poeng det skal spilles om.

I de siste seks tilsvarende møter står Dortmund ubeseiret med 3 seire og 3 uavgjort. Forrige sesongs møter endte begge 2 – 2, og Real Madrid lå også an til å vinne før vertene utlignet i 88. minutt i forrige møte på Westfalenstadion.

Borussia Dortmund

Borussia Dortmund er med i Champions League gruppespillet for 12 gang og tok tittelen for første og eneste gang i 1997. De gulkledde har en sterk statistikk mot både Real Madrid og spanjoler generelt hjemme på Westfalenstadion. Før fjorårets uavgjort mot Real hadde de fire seire på rad mot spanske lag og ser en på hele historien er de fortsatt sterke med 7 seire, 4 uavgjort og kun 2 tap.

Med 3 viktige poeng som skal deles ut etter kveldens kamp er motivasjonen til tyskerne skyhøy og vi tviler på at de ser på poengdeling som et alternativ.

Real Madrid

Real Madrid har en svak statistikk for sine besøk i Tyskland med kun 5 seire, 7 uavgjort og 19 tap. Det som derimot er oppløftende for Zidanes menn er at 4 av seirene kommer fra de 7 siste turene til Tyskland. Real Madrid er på jakt etter sin 13. tittel i Champions League for å slå sin egen tittelrekord og kom som nevnt ut fra første runde med en 3 – 1 seier over APOEL Nikosia. Med kun en seier mot Borussia Dortmund i Tyskland på en treningskamp som endte 5 – 0 i 2009 er det et sultent Real Madrid som besøker Westfalenstadion den 26. september.

Odds på Champions League

Som nevnt blir det en tøff kamp mellom to sterke lag i denne runden av gruppespillet. bet365 gir deg høy odds på kampen og pr den 22. september er den på 3.10, 3.60 og 2.15 for henholdsvis hjemme, uavgjort og borte. Bet365 stiller også med et stort utvalg av live odds på kampen. For å plassere bets med denne oddsen trenger du en spillkonto på bet365. Det fikser du lett ved å gjøre disse raske stegene:

Hans Nielsen

248 Artikler