Viktige poeng står på spill for Porto

Besiktas – Porto
Vodafone Arena
Tirsdag klokken 20.45

Besiktas er sikret å gå videre til sluttspillet i Champions League med 10 poeng, Porto derimot med 6 poeng kan bli truet av både RB Leipzig og Monaco. Det gjør at Porto virkelig må trå til i nest siste gruppekamp.

Besiktas – Porto

Det blir fjerde møte mellom Besiktas og Porto i Champions League som skal spilles på tirsdag kveld. I de første møtene i Champions League 2007/08 vant Porto 0 – 1 og 2 – 0. 3 år etter møtes lagene igjen i Europaligaen. Der vant Porto 1 – 3 på bortebane, men hjemme endte det 1 – 1. Legger vi til en treningskamp står det 1 – 2 – 3 til de tyrkiske vertene.

Porto scorer mer mål en Besiktas i Champions League, men samtidig slipper de inn langt flere. Med 9 – 7 i mål og 8 – 3 for Besiktas må Porto få orden på forsvaret om de skal ha en sjanse til å ta poeng mot Besiktas.

Besiktas

Besiktas er ubeseiret i sine fire CL kamper, foruten en uavgjort mot Monaco på hjemmebane har det blitt full pott. I Superliga henger de også med i toppen denne sesongen. Etter 12 spilte kamper har de formen 6 – 4 – 2 og 19 – 12 i mål.

I Superligaen har Tosun og Babel gode kunnskaper om hvor målet står, men med 5 og 4 scoringer på 11 kamper er de langt mer imponerende i Champions League med 3 og 2 scoringer hver på 4 kamper.

Porto

Med 2 – 0 – 2 i gruppespillet kan Porto trøste seg med å være ubeseiret i årets Primeira Liga. Etter 11 kamper står det 10 – 1 – 1. Hittil har Vincent Aboubakar og Porto scoret 30 mål og kun sluppet inn 4. Klarer Porto å ta med seg dette til Tyrkia skal de kunne gi god kamp om viktige poeng.

Skader

Besiktas må spille uten Pepe som var med i første kamp mot Porto og som også spilte mot Monaco på bortebane. For Porto mangler det en toppscorer i form av Moussa Marega, det kan bli utslagsgivende, på tross av at han ikke har scoret i CL hittil. Mot Monaco hadde han to målgivende assists.

Odds på Besiktas – Porto

Best utvalg av odds på Besiktas – Porto finner du hos bet365 odds. Her finner du stort utvalg av alle forskjellige oddsmarkeder og live odds på den viktige Champions League gruppekampen. For å spille odds på bet365 kan du følge denne fremgangsmåten:

Hans Nielsen

248 Artikler