Gigantoppgjør på Allianz Arena onsdag når Bayern tar imot Real Madrid

Bayern München – Real Madrid
Allianz Arena, München
Champions Leagues semifinaler, første kamp
Onsdag klokken 20.45

Det er klart for sesongens andre semifinale i Champions League når Bayern tar imot Real Madrid onsdag kveld. Få siste nytt, forventede lagoppstillinger, live stream og spilltips til kampen her.

Bayern München kommer inn til denne kampen med tre dagers hvile etter en komfortabel 3-0-seier borte mot Hannover i Bundesliga lørdag.

Siden Bayern allerede hadde sikret seg ligagullet ble flere av stjernene spart i hele eller deler av kampen, som Mats Hummels, Robert Lewandowski og Thomas Müller.

For Real Madrid sin del er ikke sesongavslutningen i serien like avslappende. Med fem kamper igjen å spille befinner hovedstadslaget seg på tredjeplass på La Liga-tabellen, fire poeng bak byrival Atlético, men med en kamp til gode.

Bak følger Valencia, men Real Betis på femteplass er for langt bak, og Champions League-spill neste sesong er dermed uansett sikret. Forrige seriekamp var onsdag forrige uke da det ble 1-1 hjemme mot Athletic Bilbao.

Lagnyheter

Bayern München har Kingsley Coman og Arturo Vidal ute resten av sesongen, mens det er usikkert hvor lenge David Alaba er utilgjengelig. Men gledelige nyheter for både Bayern og Tyskland er at Manuel Neuer er tilbake på treningsfeltet og er ventet klar for spill innen få uker.

For Zinedine Zidane og Real Madrid sin del er troppen mer eller mindre skadefri, kun Nacho Fernández er utilgjengelig for spill, men han er ventet klar til returmøtet neste uke.

Forventede lagoppstillinger

Bayern München (4-3-3): Ulreich; Kimmich, Boateng, Hummels, Rafinha; Martinez, Müller, Thiago; Robben, Lewandowski, Ribéry

Real Madrid (4-4-2): Navas; Carvajal, Ramos, Varane, Marcelo; Vázquez, Modric, Kroos, Asensio; Benzema, Ronaldo

Hvordan live streamer man kampen i Norge?

Kampen vil i Norge bli vist på TV-kanalen Viasport 1. Har du ikke tilgang til den vil det være mulig å streame den på Viasat sin egen live streamingstjeneste Viaplay. Det vil ikke være andre muligheter for å live streame kampen lovlig på nett, dessverre.

Spilltips til kampen mellom Bayern München og Real Madrid

Semifinaler i Champions League er, som de bør være, svært jevne oppgjør mellom ekstremt gode fotballag. Og denne kampen er intet unntak. Det er en nesten umulig oppgave å skulle tippe utfallet, men vi har en sterk følelse over at dette Real Madrid-laget går hen og vinner sin tredje Champions League-tittel på rad.

Real Madrid vant i tillegg det tilsvarende oppgjøret her i fjor 2-1, og vi tror, mye takket være Ronaldos ekstremt gode målform om dagen, vinner igjen.

Unibet gir 3.85 i odds på borteseier.

Eivind Myhre

Forfatter

Eivind har en stor forkjærlighet for norsk fotball spesielt, men har også stor interesse for Europacup-fotball, og da helst nivåene under Champions League. Skal han på kamp velger han Ferencvaros mot Aberdeen heller enn Barcelona mot Manchester United.

1488 Artikler