Atletico Madrid – Chelsea, begge sikter mot 3 viktige poeng

Chelsea er gjester på Estadio Wanda Metropolitano kl 20:45, den 29. september. Chelsea kommer fra gruppespillets første kamp med 6 mål og 3 enkle poeng mot Qarabag. Atletico spilte derimot 0 – 0 mot Roma. Kan Atletico Madrid klatre til topps og gå forbi Chelsea, eller vil Chelsea øke distansen til andreplassen?

Atletico Madrid – Chelsea

Atletico Madrid har et tap mot Chelsea og det var på Stamford Bridge i 2009. I det motsatte møttet spilte de uavgjort. Atletico Madrid tok kun en seier i gruppespillet og ble dermed slått ut, mens Chelsea kjempet seg videre til 8. delsfinalene. Her møtte Chelsea veggen, eller Inter, som også ble årets Champions League vinner etter 2 – 0 over Bayern Munchen i finalen.

I 2014 møttes kjempene til dyst igjen. Første møte endte målløst, mens i returen på Stamford tok Atletico Madrid en 1 – 3 seier, dermed kom ikke Chelsea seg lengre enn til semifinalen. Atletico Madrid derimot, kunne igjen by på Madrid Derby i Champions League, denne gangen i selveste finalen. Kampen mot erkerivalen Real Madrid endte 1 – 1 og 4 – 1 etter ekstraomganger.

Hjemmebane

Atletico Madrid er kjent for å være sterke på hjemmebane, og har aldri blitt slått av et engelsk lag når de spiller på eget gress. Uavgjorter har det derimot vært en del av i de siste kampene. I forrige Champions League møtte de et sterkt Leicester, men vant begge kampene, først 1 – 0 hjemme og deretter 2 – 1 på bortebane. Med kun 2 poeng ledelse til Chelsea foran seg og med poengdeling til Roma har Atletico Madrid nå sjansen til å være et steg nærmere videre spill etter gruppespillet.

Chelsea

I Gruppe C er det kun Chelsea som kan vise til en seier. Med 3 poeng og Atletico og Roma på neste plass med poengdeling, har Chelsea nå en god sjanse til å øke forspranget. På reiser til Spania har Chelsea god statistikk å støtte seg på. Forrige tap i Spania var nemlig mot Real Betis i 2005. Etter det har de vunnet 2 kamper og spilt 7 uavgjort. Chelsea spilte ikke i noen europeiske turneringer i fjor, for første gang siden 1996/1997 sesongen. Men, ser en på de tre siste gangene de har vært med i Champions League gruppespillet har de vunnet gruppen sin hver gang.

Odds på Atletico Madrid – Chelsea

Atletico er knepne favoritter på bet365 og det sikrer deg høy odds. Pr 25. september får du 2.20 for hjemmeseier, mens uavgjort eller borteseier til Chelsea sikrer deg 3.30 og 3.80 i odds på nett. For å spille på Champions League kampen mellom Atletico Madrid – Chelsea trenger du en konto på bet365, det ordner du slik:

Hans Nielsen

248 Artikler