Barcelona klar for sitt første møte med Wanda Metropolitano

Atlético Madrid – FC Barcelona
Wanda Metropolitano
Lørdag klokken 20.45

Lørdag kveld tar Atletico Madrid i mot Barcelona i La Liga på sin nye storstue Wanda Metropolitano. Les mer og finn live stream til kampen her.

Barcelona med pangstart på sesongen

Vi er kommet syv runder inn i sesongens La Liga, og Barcelona har 21 og allerede fem poeng ned til nestemann på tabellen Sevilla som har 16.

Klubben fra Catalonia har så langt vunnet alle sine syv kamper og har en målforskjell så langt på +21 med 23 scorede mål og kun 2 innslupne.

Messi Suarez

Restende av MSN, Suarez og Messi, er begge ventet å starte lørdagens kamp.

Tredje ligakamp på ny stadion

Dette blir tredje kampen Atlético spiller på Wanda Metropolitano i La Liga, de to første kampene har endt med 1-0 over Málaga og 2-0 over Sevilla. Én kamp er spilt i Champions League, der ble det tap 1-2 for Chelsea.

Atlético har heller ikke tapt enda denne sesongen og står med fire seire og tre uavgjorte så langt. Det plasserer dem på en fjerdeplass med 15 poeng.

Plassen og poenget bak finner vi Atlético og Barcelonas største rival Real Madrid, som i den forrige serierunden vant sin første seriekamp på hjemmebane denne sesongen med 2-0 over Espanyol.

Messi soleklar toppscorer

Lionel er La Ligas foreløpige toppscorer med 11 fulltreffere på sine første syv kamper, det er fem mer enn de neste på listen.

I landslagspausen sørget han også mer eller mindre på egen hånd at Argentina kom seg til VM med sitt hat-trick borte mot Ecuador.

Tidligere møter mellom de to klubbene

Siden sesongen 1993/94 har de to lagene møttes 44 ganger i La Liga, og det er ikke overraskende barcelona som har statistikken på sin side med sine 22 seire.

Atletico på sin side står med 13 seire og totalt 9 har endt med uavgjort. Det er jevnere med Atletico som hjemmelag, med ni hjemmeseire, fire uavgjorte og ni borteseire.

Forrige sesong endte tilsvarende oppgjør med 1-2 til Barcelona, mens kampen på Camp Nou ble et jevnt uavgjortresultat 1-1.

Antoine Griezmann Atletico

Anointe Griezmann, Atletico Madrids stjernespiss.

Skader og suspensjoner

Lørdagens hjemmelag må klare seg uten midtbanespilleren Augusto Fernandez, venstrebacken Filipe Luiz og midtstopper Lucas Hernandez som alle har vært ute med skader siden september.

For Barcelona sin del er rekordkjøpet fra i sommer, Ousmane Dembélé ute til godt ut på nyåret med et stygg lårskade, mens Rafinkha har en skade i menisken som holder han ute ut november.

Hvordan ser du kampen med live stream?

Om du ønsker å se storkampen mellom Atletico Madrid og Barcelona på nye Wanda Metropolitano med live stream i Norge så sender bet365 kampen via sin live streamingtjeneste kostnadsfritt for alle som har en aktiv konto hos dem.

En aktiv konto vil si at man enten har penger disponibelt eller har brukt kontoen til å plassere et bet det siste døgnet.

Har du ikke en konto hos bet365 følger du disse enkle stegene:

Så kan du se denne kampen, de fleste andre fra La Liga og tusenvis av andre kamper fra blant annet Serie A, Bundesliga, Ligue 1 og Eredivisie.

Kampstart er klokken 20.45.

Eivind Myhre

Forfatter

Eivind har en stor forkjærlighet for norsk fotball spesielt, men har også stor interesse for Europacup-fotball, og da helst nivåene under Champions League. Skal han på kamp velger han Ferencvaros mot Aberdeen heller enn Barcelona mot Manchester United.

1487 Artikler