Europaligaen henger i en tynn tråd for BATE Borisov når de møter Arsenal

Arsenal – BATE Borisov
Emirates Stadium
Europaliga Gruppe H
Torsdag klokken 21.05

Arsenal troner på toppen av Gruppe H og er med 10 poeng uangripeige før siste runde. BATE Borisov derimot er på sisteplass med 5 poeng. Med to lag med 6 poeng foran seg er det likevel en liten sjanse for å komme seg videre.

Arsenal – BATE Borisov

Arsenal tok tre poeng på bortebane i forrige, og det eneste møtet mot BATE Borisov. Arsenal startet med god kontroll på kampen og etter 25 minutter sto det 0 – 3 etter to mål fra Theo Walcott og et fra Olivier Giroud. Etter 28 minutter kom BATE i posisjon og fikk scoret det siste målet i første omgang. 4 minutter inn i andre omgang fikk Giroud sitt tredje mål for kampen. Siste målet i andreomgang stod BATE for, og det gjorde at kampen endte 2 – 4.

Garantert videre

3 – 1 – 1 gir Arsenal garantert videre spill i Europaligaen, både Köln på andreplass og Crvena Zvezda på tredje har 6 poeng og kan dermed ikke utfordre gruppelederen. Så langt i gruppespillet har Arsenal kun en uavgjort mot Crvena Zvezda og et tap mot Köln på listen over kamper som ikke har gitt tre poeng.

Med kort skadeliste og ingen vitale spillere som er ute kan Arsenal starte med sine førstevalg.

Et lite håp

5 poeng, sisteplass og møte mot Arsenal på Emirates er ikke et godt utgangspunkt dersom man ønsker videre spill i Europaligaen, men muligheten er der. Men, forutsetningene kan være usannsynlige. For at BATE skal komme seg videre trengs det tre poeng på bortebane mot Arsenal, og Crvena Zvezda og Köln må spille uavgjort. Med 1 – 2 – 2, hvor eneste seier kom mot Köln på hjemmebane virker det ikke mer sannsynlig.

Selv uten skadede spillere kan det virke umulig.

Arsenal – BATE Borisov odds

Det er Arsenal som er favoritten hos bet365 og odds på seier til Arsenal er på 1,44. En poengdeling vil derimot gi deg 5,25 ganger innsatsen tilbake om du har tippet riktig, mens en overraskende seier som kan sikre BATE videre spill vil gi deg 7,00 ganger innsatsen tilbake.

Det er som nevnt bet365 som stiller denne oddsen på Arsenal – BATE Borisov, og du finner også det beste utvalget av oddsmarkeder på denne bettingsiden. For å komme i gang med odds på bet365 trenger du bare å følge denne fremgangsmåten:

Hans Nielsen

248 Artikler