Perfect score for Paris Saint-Germain i runde 3?

Paris Saint-Germain har full pott etter 2 runder i Champions League gruppespillet. Mot Anderlecht som er uten både mål og poeng skal det bli enkelt å følge opp seiersmarsje for franskmennene, selv på bortebane.

Anderlecht – Paris Saint-Germain

Lagene møttes i Champions League 2013/2014 hvor Anderlecht tapte 0 – 5 på hjemmebane og spilte 0 – 0 på Parc des Princes. Treningskampen i 2011 endte 1 – 1 på Constant Vanden Stock. Legger vi historien og medianen til grunn er det uavgjort vi kan vente oss i denne kampen. Men så enkelt skal nok ikke belgiske Anderlecht slippe unna.

PSG har så langt i gruppespillet vunnet alle kamper, mens Anderlecht har tapt alle sine. At Anderlecht har hatt tøffe motstandere virker ikke formildende, i og med at Paris Saint-Germain har møtt samme lag. 3 – 0 seier hjemme mot sterke Bayern som møter Celtic og 5 – 0 borte mot nettopp Celtic er det nesten avgjort allerede før kampen er sparket i gang.

PSG

Det er ikke bare i Champions League gruppespillet Paris Saint-Germain brilljerer, i League 1 har de en solid ledelse på 6 poeng etter 9 spilte fotballkamper. Med sultne måljegere som Édinson Cavani, Neymar og Thomas Meunier som til sammen nesten har 2 mål i snitt pr League 1 kamp stiller de i verdensklasse. Det understrekes av at Nemar og Cavani har 5 mål på to kamper i CL gruppespillet.

Paars-wit

Anderlecht har ikke gjort det like bra i sin hjemmeserie, som de franske motstanderne. Med 18 poeng på 10 kamper er det lett å falle ned noen plasser fra 5. plass. Men, noe har de, anderlecht har ikke tapt en kamp på sine siste 6 runder i Eerste Klasse A. Like sultne som pariserne er de dog ikke. De tre beste spillerne har kun 10 mål på like mange kamper i den nederlanske toppligaen.

Gjør noen gode bets på CL gruppespillet

Som i kampen mellom Bayern Munchen – Celtic er oddsen lav på det beste laget, men det finnes ulike bets som gjør at du kan få en bedre tilbakebetaling for din innsats. PSG er soleklare favoritter og det er bort i mot utenkelig at Anderlecht skal ta sine første poeng i CL gruppespillet her. Med PSGs farlige måljegere er det derimot interessant å plassere bets på live odds, og spesielt neste målscorer. Blir det Neymar eller Cavani? Følg med på bet365s live oppdateringer og plasser ditt bet når du ser tiden er inne. Gjør deg klar ved å følge disse trinnene:

Hans Nielsen

248 Artikler