Anderlecht – Bayern München, klasseforskjell i Gruppe B

Anderlecht – Bayern München
Constant Vanden Stock
Onsdag klokken 20.45

Det er ingen tvil om at Anderlecht er på vei ut av Champions League, med 0 mål og 4 tap på 4 kamper ser til og med spill i Europaligaen å være utenfor rekkevidde. Spørsmålet her blir hvor mye Bayern vinner med.

Anderlecht – Bayern München

Det blir det 8. møtet mellom Anderlecht – Bayern München i onsdagens kamp siden 1976. På de 7 spilte kampene kan vertene vise til 2 – 1 – 4. Forrige gang det ble spilt på constant Vanden Stock var i UEFA Cup 2003/04 og da vant Bayern suverende 0 – 5. Det siste møtet mellom lagene endte som kjent 3 – 0 på Allianz Arena.

Anderlecht har gått på en skikkelig smell i Gruppe B. Med statistikken 0 – 0 – 4 og 0 – 15 i mål finnes det ingen sammenligning i årets champions League. De sterkeste prestasjoene, om man kan kalle det det, var 3 – 0 tap borte mot Bayern og 0 – 3 tap hjemme mot Celtic.

Bayern har hatt en bra start og er i praksis sikret videre spill i Champions League. De har vunnet alle kampene, bortsett fra bortekampen mot gruppeleder Paris Saint-Germain. PSG leder nå med 3 poeng, mens det er 6 poeng ned til Celtic på Europaligaplassen.

Anderlecht

Anderlecht mangler en spiller til oppgjøret mot tyskerne. Det er forsvarsspilleren Andy Nájar som var med å spilte mot Bayern i første runde av gruppespillet.

Bayern München

Bayern mangler fem spillere og det er tre av dem som skulle vært med i Champions League troppen. Det er keeper Manuel Neuer, angrepsspiller Franck Ribéry og forsvarer Rafinha.

Anderlecht – Bayern München live stream

Champions League kampen mellom Anderlecht – Bayern München vises på Viasats kanaler. det betyr at du har mulighet til å se kampen på live stream om du bruker Viasats live streamingstjeneste Viaplay.

Odds på Anderlecht – Bayern München

Det er ingen tvil om at bookmakerne holder Bayern München som storfavoritter i denne kampen. En seier til tyskerne vil gi deg 1, 28 ganger innsatsen tilbake om du tipper riktig hos bet365. Skulle derimot Aderlecht komme med en overraskelse mot Bayern München vil det kunne gi deg 11,00 i odds, mens en uavgjort gir deg 6,50 ganger innsatsen tilbake.

bet365 tilbyr også et stort utvalg av live odds på kampen som gjør at du kan plassere bets når kampen spilles. For å spille vanlig odds eller live odds på bet365 kan du følge denne fremgangsmåten:

Hans Nielsen

248 Artikler