Hoffenheim jakter topplagene borte mot Wolfsburg

VfL Wolfsburg – TSG 1899 Hoffenheim
Volkswagen Arena, Wolfsburg
Søndag klokken 18.00

Hoffenheim må vinne borte mot Wolfsburg for å henge med topplagene. Les mer og finn live stream til kampen her.

Vant historiens første Europa league-kamp

Hoffenheim tok en sterk fjerdeplass i fjor, noe som ga dem kvalifiseringsplass til Champions League denne sesongen.

Der ble Liverpool for sterke over to kamper og Hoffenheim ble dermed klar for gruppespillet i Europa League, i gruppe med Braga, Ludogorets og Istanbul Basaksehir.

Men de to første kampene i et europeisk gruppespill endte ikke godt for tyskerene. Først ble Braga for sterke på hjemmebane og vant 1-2 før Ludogorets ventet på bortebane, en kamp som endte 2-1 til Ludogorets.

Men denne uken kom endelig seieren når Istanbul Basaksehir ble slått 3-1 på hjemmebane, lagets aller første seier i en europeisk turnering.

Ikke vunnet på tre serierunder

Til tross for at de to siste seriekampeneh ar endt med 3-2 tap borte mot Freiburg og 2-2 hjemme mot Augsburg ligger Hoffenheim fortsatt på fjerdeplass i Bundesliga.

Det er fire poeng opp til Borussia Dortmund på førsteplass, og det ser ut til at Hoffenheim skal gi toppklubbene god konkuranse også denne sesongen.

Kun vunnet én

Wolfsburg var nære på å rykke ned fra Bundesliga forrige sesong da de havnet på sekstendeplass og måtte ut i kvalifisering.

Der møtte de Eintracht Braunschweig og mål fra Mario Gomez hjemme i den første kampen og Vierinha i den andre sørget for at Wolfsburg vant 2-0 sammenlagt.

Volkswagen Arena

Tidligere møter

Siden Hoffenheims opprykk til Bundesliga i 2008 har de to klubbene møttes totalt 18 ganger, med Wolfsburg som vinner ni av gangene. Fire har endt med uavgjort og fem med Hoffenheim-seier.

Forrige sesong endte det med 2-1 seier til Wolfsburg i tilsvarende oppgjør mens det ble 0-0 når Hoffenheim var hjemmelag.

Skader og suspensjoner

Søndagens hjemmelag må klare seg uten Jeffrrey Bruma og John Anthony Brooks som begge er blitt overbelastet på trening.

For Hoffenheim sin del er Dadiem Amiri, Adam Szalai, Serge Gnabry, Lukas Rupp og Ermin Bicakcic alle småskadet og usikker til oppgjøret.

Hvordan ser du kampen med live stream i Norge?

Ingen distrubitører har kjøpt rettighetene til Bundesliga i Norge så langt. Det er derfor ingen mulighet for å se kampen på norsk TV.

Men det er fortsatt muligheter for dem som er glad i tysk fotball. Bet365 sender denne og de fleste andre Bundesliga-kamper via deres live-streamingstjeneste.

Alt du behøver er en aktiv konto hos bet365 så ser du denne og alle andre kamper de har tilgjengelig uten ekstra kostnad. En aktiv konto vil si du enten har penger disponibelt på kontoen eller har plassert et bet det siste døgnet.

Har du ikke en aktiv konto hos bet365 følger du disse enkle stegene:

Så ser du denne kampen pluss tusenvis av andre kamper fra Bundesliga, La Liga, Serie A, Ligue 1 og flere andre ligaer fra resten av verden. Du kan også se andre idretter som håndball, tennis og ishckey uten ekstra kostnad.

Eivind Myhre

Forfatter

Eivind har en stor forkjærlighet for norsk fotball spesielt, men har også stor interesse for Europacup-fotball, og da helst nivåene under Champions League. Skal han på kamp velger han Ferencvaros mot Aberdeen heller enn Barcelona mot Manchester United.

1487 Artikler