Iver Fossum og hannover på besøk i Wolfsburg i den tyske cupen

VfL Wolfsburg – Hannover 96
Volkswagen Arena
Onsdag klokken 18.30

Onsdag skal Iver Fossum og Hannover på besøk hos Wolfsburg på Volkswagen Arena i den tyske cupen. Les mer og finn live stream her.

Fikk sin første kamp fra start

Iver Fossum fikk mye tillit i opprykkssesongen fra 2. Bundesliga i fjor men har måtte vært tålmodig i starten av denne sesongen i Bundesliga.

Men i helgen fikk han endelig sine første minutter på banen for Hannover, atpåtil fra start. Og den norske U21-spilleren gjorde seg ikke bort før han ble byttet ut i det 63. minutt. Hannover vant kampen borte mot Augsburg 1-2.

Kun vunnet én kamp så langt

Wolfsburg befinner seg så langt på en fjortendeplass i Bundesliga etter at de kun har klart å vinne én kamp så langt i serien, borte mot Eintracht Frankfurt i den andre serierunden.

For Hannover sin del går det langt bedre, med fire seire av ni mulige er det nyopprykkede laget så langt på en sjetteplass på tabellen.

Volkswagen Arena

Målfest i cupen

Hannover gikk videre i cupen ved å vinne hele 2-6 borte mot Bonner FC fra Regionalliga west, fjerde nivå i det tyske divisjonssystemet.

Wolfsburg på sin side vant bare knepent borte mot Eintracht Norderstedt 03 fra regionalliga nord. 0-1 ble stillingen til slutt etter mål av Ignacio Camacho.

Hvordan ser du kampen i Norge med live stream?

Ingen distrubitører har kjøpt rettighetene til DFB-Pokal i Norge så langt. Det er derfor ingen mulighet for å se kampen på norsk TV.

Men det er fortsatt muligheter for dem som er glad i tysk fotball. Bet365 sender denne og de fleste andre DFB Pokal-kamper via deres live-streamingstjeneste.

Alt du behøver er en aktiv konto hos bet365 så ser du denne og alle andre kamper de har tilgjengelig uten ekstra kostnad. En aktiv konto vil si du enten har penger disponibelt på kontoen eller har plassert et bet det siste døgnet.

Har du ikke en aktiv konto hos bet365 følger du disse enkle stegene:

Så ser du denne kampen pluss tusenvis av andre kamper fra DFB-Pokal, Bundesliga, La Liga, Serie A, Ligue 1 og flere andre ligaer fra resten av verden. Du kan også se andre idretter som håndball, tennis og ishckey uten ekstra kostnad.

Eivind Myhre

Forfatter

Eivind har en stor forkjærlighet for norsk fotball spesielt, men har også stor interesse for Europacup-fotball, og da helst nivåene under Champions League. Skal han på kamp velger han Ferencvaros mot Aberdeen heller enn Barcelona mot Manchester United.

1488 Artikler